Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, σήμερα Παρασκευή, με τη θερμοκρασία να σημειωνει μικρή άνοδο και τους ανέμουν να πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια δυτικοί τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9-24 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια θα επικρατήσει καλοκαιρία. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 26 βαθμούς.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι στο Θρακικό θα πνέουν νότιοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 22 με 24 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 με 22 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς και στην Αργολίδα μέχρι 25 βαθμούς.

Στην Κρήτη ο καιρός αναμένεται αίθριος και οι άνεμοι νοτιοδυτικοί  μέτριοι και πρόσκαιρα το μεσημέρι στη δυτική Κρήτη ισχυροί. Η θερμοκρασία στα πεδινά θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες προβλέπεται καθαρός ουρανός. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 με 22 βαθμούς.