current views are: 1

19 Απριλίου 2015
Δημοσίευση08:55

Παράτησε το αναποδογυρισμένο ΙΧ του και… δήλωσε κλοπή

Άγιο φαίνεται πως είχε ο οδηγός ΙΧ που υπήρξε θύμα ενός απίστευτου τροχαίου σήμερα στη λεωφόρου Κνωσού, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Δημοσίευση 08:55’
αρθρο-newpost

Άγιο φαίνεται πως είχε ο οδηγός ΙΧ που υπήρξε θύμα ενός απίστευτου τροχαίου σήμερα στη λεωφόρου Κνωσού, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Άγιο φαίνεται πως είχε ο οδηγός ΙΧ που υπήρξε θύμα ενός απίστευτου τροχαίου σήμερα στη λεωφόρου Κνωσού, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στις 5:30 τα ξημερώματα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συγκεκριμένος οδηγός βγήκε από το δρόμο του και ακολούθησε μια τρελή… πορεία παρασύροντας στο πέρασμά του ένα δέντρο που το ξερίζωσε, ένα τσιμεντένιο παγκάκι και σταμάτησε μπροστά στη βιτρίνα ενός καταστήματος.

Ο οδηγός ο οποίος φαίνεται πως δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά, εγκατέλειψε το αναποδογυρισμένο και στραπατσαρισμένο αυτοκίνητό του και έφυγε…

Το περίεργο είναι  ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου λίγες ώρες αργότερα απευθύνθηκε στην αστυνομία δηλώνοντας ότι… του έκλεψαν το αυτοκίνητο.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι έπεφτε σε αντιφάσεις και ότι επρόκειτο για τον ίδιο τον οδηγό του αυτοκίνητο που νωρίτερα είχε διαγράψει την τρελή… πορεία.

Παράλληλα αξιοποίησαν τις μαρτυρίες όλων όσοι έτυχαν μπροστά στο περιστατικό με αποτέλεσμα ο 47χρονος να συλληφθεί.


σχετικα αρθρα