Breaking News

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Ισχυρός σεισμός στην Τουρκία

current views are: 1

20 Απριλίου 2015
Δημοσίευση05:43

Φρούριο ο Κορυδαλλός- Συλλαλητήρια και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Φρούριο είναι ο Κορυδαλλός όπου άρχισε σήμερα στην ειδικά διαμορφώμενη δικαστική αίθουσα των Φυλακών η πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής. 

Δημοσίευση 05:43’
αρθρο-newpost

Φρούριο είναι ο Κορυδαλλός όπου άρχισε σήμερα στην ειδικά διαμορφώμενη δικαστική αίθουσα των Φυλακών η πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής. 

Φρούριο είναι ο Κορυδαλλός όπου άρχισε σήμερα στην ειδικά διαμορφώμενη δικαστική αίθουσα των Φυλακών η πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής. 

Με απόφαση του δημάρχου Κορυδαλλού και του αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, οι υπηρεσίες του δήμου και τα σχολεία της πόλης είναι σήμερα κλειστά ενώ έχουν προγραμματιστεί τέσσερις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις.

Αυτή την ώρα η μεγάλη πορεία στην οποία συμμετέχουν τοπικές αρχές, συνδικαλιστικές ενώσεις και αντιφασιστικές οργανώσεις κατά της Χρυσής Αυγής κατευθύνεται προς τις φυλακές Κορυδαλλού.

Η πορεία διασχίζει τη λεωφόρο Γρ. Λαμπράκη, κατά μήκος της οποίας έχουν παραταχθεί δυνάμεις της Αστυνομίας, με κατεύθυνση προς Αθήνα. 

Εν τω μεταξύ μικρή ομάδα οπαδών της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής την κόρη του κατηγορούμενου Ν. Μιχαλολιάκου, την Ουρανία Μιχαλολιάκου, έχει περιορισθεί στην οδό Σολωμού, πάνω από το σχολικό συγκρότημα της περιοχής. Στόχος της αστυνομίας είναι να μην υπάρχει ούτε οπτική επαφή με τις αντιφασιστικές πορείες.
 
Από το πρωί, ελικόπτερο της αστυνομίας υπερίπταται πάνω από τον χώρο των φυλακών Κορυδαλού, στα πλαίσια των ισχυρών μέτρων ασφαλείας.


σχετικα αρθρα