Αίθριο καιρό με ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα και λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες αναμένεται σήμερα, Πέμπτη. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία, όπου οι ελάχιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες. Από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου θα κυμανθεί η θερμοκρασία στην Ήπειρο, από 6 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 23 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, ενώ στα Δωδεκάνησα θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 6 με 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν στην Αττική. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Παρόμοι σκηνικό, με λίγες νεφώσεις και στη Θεσσαλονίκη, όπου η θερμοκρασία θα αγγίξει στους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.