current views are: 3

26 Απριλίου 2015
Δημοσίευση14:18

White Minds: Υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, που διακρίνεται σε όλο τον κόσμο… (φωτό)

Για τρίτη συνεχή χρονιά το βιωματικό event έμπνευσης, το White Minds, έφερε Έλληνες από όλες τις γωνιές του κόσμου, που αποκάλυψαν τα μυστικά της επαγγελματικής τους επιτυχίας, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας εν μέσω κρίσης.

 

Δημοσίευση 14:18’
αρθρο-newpost

Για τρίτη συνεχή χρονιά το βιωματικό event έμπνευσης, το White Minds, έφερε Έλληνες από όλες τις γωνιές του κόσμου, που αποκάλυψαν τα μυστικά της επαγγελματικής τους επιτυχίας, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας εν μέσω κρίσης.

 

Για τρίτη συνεχή χρονιά το βιωματικό event έμπνευσης, το White Minds, έφερε Έλληνες από όλες τις γωνιές του κόσμου, που αποκάλυψαν τα μυστικά της επαγγελματικής τους επιτυχίας, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας, εν μέσω κρίσης.

Στο Gazi Music Hall, στην Ιερά Οδό, 10 προσωπικότητες από τον χώρο των μίντια, της τεχνολογίας, των επιχειρήσεων και της επιστήμης, έστειλαν μηνύματα για τα κλειδιά της επιτυχίας τους, σε πάνω από 2.300 φοιτητές και επαγγελματίες, που παρακολούθησαν την εκδήλωση. 

Συγκεκριμένα, μίλησαν ο ιδρυτής της White Space και διοργανωτής του White Minds, Φώτης Βασιλείου, η ανταποκρίτρια του Mega στη Γαλλία, Μαρία Δεναξά, ο CEO του Insurancemarket.gr, Σωτήρης Παπαντωνόπουλος.

Ακολούθησαν η  εκπρόσωπος της Egon Zehnder, Λένα Τριαντογιάννη, ο Γενικός Διευθυντής της COSMOTE- E-Value, Αμβρόσιος Κάρδαρης, ο διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σταμάτης Μαλέλης, ο συνιδρυτής του White Space, Γιώργος Βασιλείου, ο καθηγητής Αεροδιαστημικής Μηχανικής στο San Jose University, αστροφυσικός της NASA, Περικλής Παπαδόπουλος και ο συνιδρυτής της Sea Trac, Γεράσιμος Φεσσιάν.

«Υπάρχει και μία άλλη Ελλάδα, ανθρωποκεντρικό το μήνυμα του White Minds»

Ο διοργανωτής του White Minds, Φ. Βασιλείου τόνισε, σε δηλώσεις του στο newpost, ότι τα μηνύματα της εκδήλωσης είναι πολλαπλά. «Υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, η Ελλάδα που διακρίνεται σε όλο τον κόσμο, με ανθρώπους οι οποίοι τα έχουν καταφέρει σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό δίνει ένα στήριγμα στα νέα τα παιδιά για να προσπαθήσουν» τόνισε και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι που τα έχουν καταφέρει δεν είναι υπεράνθρωποι. Είναι άνθρωποι κανονικοί, που με επιμονή και υπομονή, έκαναν κάτι διαφορετικό».

Ο κ. Βασιλείου υπογράμμισε ότι «τελικά τα παιδιά σήμερα θέλουν να πιαστούν από κάτι, να εμπνευστούν. Το να είναι τόσες χιλιάδες παιδιά εδώ, ένα Σάββατο του Απριλίου με τόσο ωραία μέρα έξω, είναι συνταρακτικό. Όταν τους προσφέρεις κάτι καλό, ιστορίες ανθρώπινες και οχι απλά πρότυπα στο μοντέλο του επιτυχημένου γιάπη, μπορούν να εμπνευστούν και να κάνουν κάτι διαφορετικό».

Ο ίδιος τόνισε ότι «το μήνυμα είναι ότι εσύ που είσαι στην Ελλάδα δεν είσαι χαμένος, μπορείς να εξελιχθείς. Γιατί οι περισσότεροι πιστεύουν ότι μονο αν βγουυν έξω, αν πάνε σε ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο του εξωτερικού θα μπορούν να τα καταφέρουν. Δεν είναι αυτό. Ούτε μπορούμε να τους πούμε, από την άλλη μείνε εδώ ή φύγε για το εξωτερικό. Αυτό που μπορούμε να τους πούμε είναι να πάρεις τη σωστή απόφαση για μια σωστή ζωή. Πέρα από το πανεπιστήμιο για να διακριθείς και να πας παρακάτω είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Είναι πιο πολύ ανθρωποκεντρικό το μήνυμα. Ο όρος της επιτυχίας για τον καθένα είναι κάτι διαφορετικό. Η βάση είναι όμως, πως ό,τι κι αν κάνεις πρέπει να σε γεμίζει».

Την εκδήλωση, η οποία συνοδευόταν από τους ήχους μπάντας επί σκηνής, παρουσίασαν η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άννα Μπουσδούκου και ο διευθυντής Retail Marketing του Ομίλου ΟΤΕ, Αλέξανδρος Ντάβος.


σχετικα αρθρα