Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, νεφώσεις θα παρουσιαστούν βαθμιαία κατά, στα βόρεια πυκνότερες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, το βράδυ στο Ιόνια τοπικά μέχρι 6. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 μέχρι 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι μεταβλητοί από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στη Θεσσαλονίκη. Η ορατότητα θα είναι το πρωί τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις  μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 μέχρι 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βορειοδυτικά τις μεσημβρινές ώρες. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 μέχρι 25 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 που βαθμιαία θα ενισχυθούν σε 5 με 6 μποφόρ.

Στην ανατολική Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 μέχρι 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ.

Στην Κρήτη και τις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 μέχρι 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 μέχρι 22 βαθμούς Κελσίου.

Μεθαύριο, Τρίτη, στο βόρειο Ιόνιο, τη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο, θα παρουσιαστούν νεφώσεις. Τοπικές βροχές από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες, θα παρουσιαστούν κυρίως στα ηπειρωτικά.

Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα αυξηθούν κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα κεντρικά ηπειρωτικά. Δεν αποκλείεται από το μεσημέρι και μετά να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα Ανατολικά και νότια. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο στα ανατολικά και τα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.