Στη σύλληψη ενός 59χρονου για καλλιέργεια κάνναβης προχώρησαν οι αρχές στο Αρκούδι Ηλείας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από έρευνα, εντοπίστηκαν σε παραθαλάσσια περιοχή στο Αρκούδι, περιμετρικά του σπιτιού του 59χρονου, δύο φυτείες κάνναβης, οι οποίες περιείχαν συνολικά 771 δενδρύλλια. Μάλιστα για να μην είναι εύκολος ο εντοπισμός των φυτειών, καλυπτόταν από δασική βλάστηση.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 59χρονου, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν τρεις συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 64γραμμάριων, σπόρους κάνναβης βάρους 391 γραμμαρίων, έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που αποτελείτο από ποσότητα πυρίτιδας συσκευασμένη με μονωτική ταινία και επικολλημένη σε πέτρα, βραδύκαυστο φυτίλι μήκους 11 μέτρων, καθώς και140 γραμμάρια πυρίτιδας.

Οι έρευνες των αστυνομικών επεκτάθηκαν και στην αυλή του σπιτιού του 59χρονου, όπου εκεί βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες, που περιείχαν περίπου 400 γραμμάρια χασίς, καθώς και άλλα 178 γραμμάρια χασίς, τα οποία ήσαν σε πλαστικό δοχείο, το οποίο ο συλληφθείς το είχε κρύψει μέσα στο έδαφος.

Για την καλλιέργεια των φυτών, ο 59χρονος είχε συνδέσει σύμφωνα με την Αστυνομία ένα πλήρες, αυτοσχέδιο δίκτυο ποτίσματος, με την εξωτερική βρύση του σπιτιού του. Επίσης, μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σε δασική έκταση, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του, ο 59χρονος καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες, 64 φυτά κάνναβης.