Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για τους εμπόρους ναρκωτικών που εξάρθρωσε η Αστυνομία. Σύζυγος γνωστής ηθοποιού και κόρης παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας και μεγάλων ομάδων της Α' Εθνικής κατηγορίας, βρέθηκε μέλος σε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας το τελευταίο τριήμερο σε διάφορες περιοχές της Αττικής, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, συνελήφθησαν τρεις Έλληνες ηλικίας 51, 58 και 59 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σε ταυτόχρονες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε Χαλάνδρι, Μοσχάτο και Καλλιθέα, βρέθηκαν περισσότερα από 4,5 κιλά ηρωίνης και 2.739 γραμμάρια επεξεργασμένης κάνναβης.

Ο εντοπισμός και η σύλληψη των τριών καθώς και των ποσοτήτων ναρκωτικών που κατασχέθηκαν, είναι αποτέλεσμα στοχευμένης και κατάλληλα σχεδιασμένης αστυνομικής έρευνας, η οποία κλιμακώθηκε την τελευταία εβδομάδα και οδήγησε στην διακρίβωση της εγκληματικής δραστηριοποίησής τους στην διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας κατάφεραν να συστηματοποιήσουν τη δράση της σπείρας, τις διόδους προμήθειας τους και περαιτέρω διοχέτευσης των ναρκωτικών ουσιών στην αγορά καθώς και τους χώρους αποθήκευσης τους.

Σε αστυνομικές έρευνες που επακολούθησαν χθες παρουσία Δικαστικού λειτουργού, στις κατοικίες των δραστών, σε οχήματα ιδιοκτησίας τους αλλά και σε διαφόρους αποθηκευτικούς χώρους, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και χρηματικά ποσά, προέρχονται από τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Η εκτιμώμενη εμπορική αξία των ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών που κατασχέθηκαν ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 300.000 ευρώ.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη.