Συνεχίζονται οι αντιφάσεις στην κατάθεση της μητέρας της 4χρονης Άνι που εξαφανίστηκε στην Ομόνοια.

Οι αστυνομικοί με τη συνδρομή του Χαμόγελου του Παιδιού προσπαθούν να την εντοπίσουν καθώς εκτιμάται ότι κινδυνεύει η ζωή της. Την ίδια ώρα, νέα τροπή παίρνει το θρίλερ με την εξαφάνιση της 4χρονης Άνι μετά την εμφάνιση ενός άνδρα από την Βουλγαρία, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι ο βιολογικός πατέρας του κοριτσιού.

Το κοριτσάκι αγνοείται εδώ και επτά μέρες, μετά το... ραντεβού σε παιδική χαρά όπου η 25χρονη μητέρα το εμπιστεύτηκε όπως ισχυρίζεται σε μια νεαρή με ανοιχτοχρωμα μάτια και έφυγε για τη Βουλγαρία.  Η συνάντησή τους έγινε σε πάρκο στη συμβολή των οδών Σαχίνη και Ακομινάτου, στο κέντρο της Αθήνας.

Στις ερωτήσεις των αστυνομικών για τα στοιχεία ταυτότητας της 23χρονης είπε ότι δεν θυμάται και προσέθεσε ότι «το δεξί της μάτι είναι καστανό και το αριστερό μπλε».

Είπε επίσης ότι έδωσε στη γυναίκα κινητό τηλέφωνο για να επικοινωνεί με την κόρη της όσο απουσίαζε στη Σόφια. Ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν τον αριθμό του κινητού και ότι άφησε το σημείωμα όπου είχε σημειώσει τον αριθμό στο πατρικό της σπίτι, στη Βουλγαρία. Η μητέρα της Άνι φιλοξενείται τον τελευταίο καιρό σε σπίτι ηλικιωμένου.

Οι αστυνομικοί έχουν ανοιχτά όλα τα τα ενδεχόμενα ακόμα και την εμπορία παιδιών.