Κίνδυνος για μπλακ άουτ το καλοκαίρι στις Κυκλάδες με ευθύνη τη ΔΕΗ.  
 
Φαινόμενα Σαντορίνης κινδυνεύουν να ζήσουν και φέτος οι Κυκλάδες λόγω μιας πεπαλαιωμένης γεννήτριας στη ΔΕΗ της Πάρου, η οποία αξίζει να σημειωθεί «υποστηρίζει» και άλλα νησιά. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr, η γεννήτρια αυτή την οποία προμηθεύτηκε η ΔΕΗ το 1960 και από τότε δηλαδή 55 χρόνια μετά δεν την έχει αντικαταστήσει απειλεί να τινάξει στον «αέρα» τους κατοίκους και τους τουρίστες καθώς ανά πάσα ώρα και στιγμή, με μικρή αύξηση της κατανάλωσης, μπορεί να προκαλέσει γενικευμένο μπλακ-άουτ. 
 
Για τη γεννήτρια αυτή είχε προκηρυχθεί διαγωνισμός για την αντικατάστασή της, ωστόσο για κάποιο λόγο-άγνωστο- ακυρώθηκε έπειτα από παρέμβαση του νομικού συμβούλου της ΔΕΗ, Αργύρη Οικονόμου, στο Διοικητικό Συμβούλιο
 
Την ίδια ώρα δεν έχει προκηρυχθεί νέος με αποτέλεσμα το νησί να συνεχίζει να παίρνει ρεύμα από την «ετοιμοθάνατη» γεννήτρια. 
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Αργύρης Οικονόμου ήταν ο νομικός σύμβουλος της πρώην διοίκησης της ΔΕΗ με τη γνωστή κατάληξη, καθώς ο πρώην πρόεδρος Αρθούρος Ζερβός είναι υπόδικος και παραπέμπεται για κακούργημα ενώ ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, έχει ζητήσει να ερευνηθούν τα πεπραγμένα του νομικού σύμβουλου της ΔΕΗ Αργύρη Οικονόμου, με τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί αν και ο ίδιος έχει ευθύνες για τα «χρυσά» μπόνους 19 στελεχών της ΔΕΗ.