Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση της 4χρονης Άνι που εξαφανίστηκε στην Ομόνοια.

Σήμερα το πρωί, ένας άνδρας βουλγαρικής καταγωγής εμφανίστηκε στην Αστυνομία και ισχυρίστηκε ότι είναι ο πατέρας του κοριτσιού, το οποίο υπενθυμίζεται ότι είχε δηλωθεί ως «αγνώστου πατρός».

Μάλιστα, έπειτα από αρκετή ώρα ο άνδρας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι εκείνος ήταν μαζί της το βράδυ της εξαφάνισης και γνωρίζει που βρίσκεται, ωστόσο έπεσε σε αντιφάσεις. Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ οι αστυνομικοί με τη συνδρομή του Χαμόγελου του Παιδιού προσπαθούν να την εντοπίσουν καθώς εκτιμάται ότι κινδυνεύει η ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΓΑΔΑ βρίσκονται ξανά η μητέρα της 4χρονης αλλά και ο 70χρονος, ο οποίος την φιλοξενούσε στο κέντρο της Αθήνας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έπειτα από έρευνα στο σπίτι του εντοπίστηκαν χάπια και 2.000 ευρώ.

Το χρονικό

Το κοριτσάκι αγνοείται εδώ και επτά μέρες, μετά το... ραντεβού σε παιδική χαρά όπου η 25χρονη μητέρα το εμπιστεύτηκε όπως ισχυρίζεται σε μια νεαρή με ανοιχτοχρωμα μάτια και έφυγε για τη Βουλγαρία.  Η συνάντησή τους έγινε σε πάρκο στη συμβολή των οδών Σαχίνη και Ακομινάτου, στο κέντρο της Αθήνας.

Στις ερωτήσεις των αστυνομικών για τα στοιχεία ταυτότητας της 23χρονης είπε ότι δεν θυμάται και προσέθεσε ότι «το δεξί της μάτι είναι καστανό και το αριστερό μπλε».

Είπε επίσης ότι έδωσε στη γυναίκα κινητό τηλέφωνο για να επικοινωνεί με την κόρη της όσο απουσίαζε στη Σόφια. Ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν τον αριθμό του κινητού και ότι άφησε το σημείωμα όπου είχε σημειώσει τον αριθμό στο πατρικό της σπίτι, στη Βουλγαρία. Η μητέρα της Άνι φιλοξενείται τον τελευταίο καιρό σε σπίτι ηλικιωμένου.

Οι αστυνομικοί έχουν ανοιχτά όλα τα τα ενδεχόμενα ακόμα και την εμπορία παιδιών.