current views are: 1

30 Απριλίου 2015
Δημοσίευση10:17

Έδεσσα: Εξιχνιάστηκε υπόθεση εκβιασμού

Υπόθεση εκβίασης εξιχνιάστηκε από τις Αστυνομικές Αρχές στην Έδεσσα. 

Δημοσίευση 10:17’
αρθρο-newpost

Υπόθεση εκβίασης εξιχνιάστηκε από τις Αστυνομικές Αρχές στην Έδεσσα. 

Υπόθεση εκβίασης εξιχνιάστηκε από τις Αστυνομικές Αρχές στην ‘Εδεσσα.

Όλα άρχισαν όταν ρόλο εισπράκτορα ανέλαβαν, για λογαριασμό 28χρονου, δύο άνδρες που κατηγορούνται ότι απαίτησαν εκβιαστικά από νεαρό άνδρα να τους καταβάλει χρηματικό ποσό, το οποίο αφορούσε οικονομική οφειλή του θύματος προς φιλικό πρόσωπο τού φερόμενου ως εντολέα.

 Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς των τμημάτων ασφαλείας Έδεσσας και Γιαννιτσών, που συνέλαβαν τον 28χρονο, ενώ στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται και οι δύο συνεργοί του.

Οι δύο τελευταίοι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατηγορούνται ότι πλησίασαν τον νεαρό άνδρα και για λογαριασμό του 28χρονου απαίτησαν, με απειλές να τους δώσει 4.200 ευρώ, χρηματικό ποσό που χρωστούσε το θύμα σε τρίτο πρόσωπο.

Το θύμα, επίσης 28 ετών, τους παρέδωσε στη συνέχεια 200 ευρώ που είχε πάνω του και οι φερόμενοι ως δράστες εξαφανίστηκαν.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στις Αστυνομικές Αρχές, ενώ ύστερα από αναζητήσεις εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 28χρονος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του πατέρα του, όπου εργάζεται ως σερβιτόρος.

 


σχετικα αρθρα