Αρνείται ότι είναι μέλος της κέντρο αποκατάστασης στην Ανατολική Μακεδονία, που προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα, η Ένωση Κέντρων Αποκατάστασης Ελλάδος.

Σε ανακοίνωση αναφέρει:

Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων που αφορούν στην παρέμβαση του εισαγγελέα εφετών μετά από αναφορά ελεγκτή-ιατρού της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σχετικά με την παραβατική συμπεριφορά Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στην Αν. Θεσσαλονίκη, η Ένωση Κέντρων Αποκατάστασης Ελλάδος (EKAE) δηλώνει ότι:

•    Το συγκεκριμένο Κέντρο δεν είναι και δεν υπήρξε ποτέ μέλος στην Ένωση Κέντρων Αποκατάστασης Ελλάδος. 

•    Η ΕΚΑΕ καταδικάζει κάθε παράνομη και ζημιογόνο για το Δημόσιο πράξη, από όπου αυτή και αν προέρχεται. 

•    Ήμασταν και παραμένουμε, με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο στη διάθεση της Δικαιοσύνης, προκειμένου να ενισχύσουμε το έργο της. Θέλουμε να υπάρξει πλήρης διαφάνεια και να διερευνηθεί μέχρι τέλους κάθε υπόθεση που αφορά στη διασπάθιση των χρημάτων των ασφαλισμένων. 

•    Τονίζεται ότι το αγαθό της Ιατρικής Αποκατάστασης είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο και δεν μπορεί κάποιες -λίγες- εξαιρέσεις να αλλοιώνουν τον κανόνα των εξαιρετικών παρεχόμενων υπηρεσιών στη χώρα. Είμαστε οι πρώτοι που επιδιώκουμε να χυθεί άπλετο φως, ώστε να πάψει επιτέλους να αμαυρώνεται το σύνολο των Κέντρων Αποκατάστασης και Αποθεραπείας, ένας κλάδος με τεράστια συνεισφορά στο δημόσιο σύστημα υγείας και στην εθνική οικονομία.