Συνολικά 36 άτομα εξαπάτησε 55χρονη που  προσποιούνταν την υπάλληλο διαφόρων υπηρεσιών του δημοσίου Ηρακλείου και υποσχόταν την ένταξή τους σε ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης

Το τελευταίο περιστατικό, που οδήγησε και στη σύλληψή της, είχε θύματα τέσσερα άτομα - έναν 27χρονο, μια 26χρονη, μια 23χρονη και έναν 47χρονο – στους οποίους είχε πει ότι μπορεί να τους εντάξει σε διάφορα επιδοτούμενα προγράμματα αν της καταβάλουν χρηματικά ποσά. Για τα ποσά αυτά τους έλεγε ότι απαιτούνται για την διαδικασία της ένταξής τους στα προγράμματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία σε συνάντηση που είχε με τον 27χρονο και την 26χρονη απέσπασε συνολικά και από τους δύο 526 ευρώ, ενώ από την 23χρονη με την ίδια μέθοδο είχε αποσπάσει τον τελευταίο μήνα, το χρηματικό ποσό των 620 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι η 55χρονη από το τέλος του 2011 προσποιούμενη υπάλληλο διαφόρων Δημόσιων Υπηρεσιών και άλλων φορέων τους, με το πρόσχημα της ένταξης ανυποψίαστων πολιτών σε διάφορα επιδοτούμενα προγράμματα, κατάφερε να αποσπάσει περισσότερα από 51.000 ευρώ από 32 άτομα ακόμη.