Πολλά προβλήματα έχει προκαλέσει η καταρρακτώδης βροχή σε ολόκληρη την χώρα, ενώ στην περιοχή της Θέρμης στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού ενός αγνοουμένου που επέβαινε σε αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από τα νεά χειμάρρου. "Εντοπίστηκε ζωντανός ο ένας αγνοούμενος, ψάχνουμε τον δεύτερο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, ο οποίος νωρίτερα είχε κάνει λανθασμένα λόγο στα κανάλια για δύο νεκρούς.

Από τη νεροποντή, δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν, ενώ προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο. Προβλήματα από τις βροχές σημειώθηκαν και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Η βροχή που άρχισε να πέφτει αργά το απόγευμα της Τετάρτης προκάλεσε έντονα προβλήματα στο Λεκανοπέδιο. Μάλιστα, στο έλεος της βροχής βρέθηκαν μία από τις χειρουργικές κλινικές του νοσοκομείου Σωτηρία και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που πλημμύρισαν...

Η πυροσβεστική δέχθηκε πάνω από 100 κλήσεις για απάντληση υδάτων σε διάφορα σημεία της Αττικής, ενώ επενέβη σε 3 περιπτώσεις για να απεγκλωβίσει οδηγούς.