Ούτε οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν άντεξαν την εικόνα που αντίκρισαν όταν κλήθηκαν να ελέγξουν καταγγελία για δυσοσμία σε διαμέρισμα στην Λάρισα.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η δυσοσμία προερχόταν από το άψυχο σώμα ηλικιωμένης γυναίκας, που ήταν νεκρή στο κρεβάτι της σε κατάσταση προχωρημένης σήψης!

Σύμφωνα με το eleftheria.gr η 82χρονη γυναίκα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, είχε πεθάνει τουλάχιστον πριν από ενάμιση μήνα αφού η σορός της, ουσιαστικά είχε «μουμιοποιηθεί».

Τα παιδιά της ηλικίας 45 και 50 ετών είχαν τυλίξει με σεντόνι και κουβέρτα το άψυχο σώμα της γυναίκας και συνέχισαν να ζούνε στο ίδιο διαμέρισμα, όπως καθημερινά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο άνδρες δεν ήταν σε θέση «να δώσουν εξηγήσεις» για το τι συνέβη και πώς στους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο διαμέρισμα και έτσι σήμερα η ΕΛ.ΑΣ. θα ζητήσει γνωματεύσεις ειδικών ιατρών για να διαπιστωθεί αν ο 45χρονος όπως και ο 50χρονος αδελφός του, αντιμετωπίζουν ή όχι ψυχολογικά προβλήματα.

Για τον ίδιο λόγο μάλιστα αποφασίσθηκε και η κράτησή τους χθες στην αστυνομία, προκειμένου ειδικοί να αποφανθούν για την τύχη τους. Από την ιατροδικαστική έκθεση θα διαπιστωθούν τέλος τα αίτια του θανάτου, που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται να είναι παθολογικά, όπως και ο χρόνος θανάτου της 82χρονης.