current views are: 3

4 Μαΐου 2015
Δημοσίευση12:35

Τεμάχισε και έβρασε την 4χρονη Άννυ- Σοκάρει η ομολογία του 27χρονου παιδοκτόνου

Δεν τις χωρά ο νους τις εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ, καθώς η μικρή έπεσε νεκρή από τα χέρια του πατέρα της.

Δημοσίευση 12:35’
αρθρο-newpost

Δεν τις χωρά ο νους τις εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ, καθώς η μικρή έπεσε νεκρή από τα χέρια του πατέρα της.

Δεν τις χωρά ο νους τις εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ, καθώς η μικρή έπεσε νεκρή από τα χέρια του πατέρα της.

Σύμφωνα με την Αστυνομιία, δράστης της δολοφονίας είναι ο 27χρονος βούλγαρος πατέρας της, ο οποίος συνελήφθη σήμερα έπειτα από συγκλονιστικά στοιχεία που συγκέντρωσε η ΕΛ.ΑΣ. μέσω της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου και κατάθεση βούλγαρου φίλου του δράστη, ο οποίος έδωσε σοκαριστικές περιγραφές.

Οι αξιωματικοί κάνουν λόγο για μια απίστευτης αγριότητας υπόθεση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στην ομολογία του ο 27χρονος, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι υπό την χρήση ναρκωτικών ουσιών δεν κατάλαβε τι έγινε και απλά βρήκε νεκρή την κόρη του και στη συνέχεια επιχείρησε να εξαφανίσει το πτώμα.

Οι λεπτομέρειες της δολοφονίας είναι ανατριχιστικές αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας δολοφόνησε άγρια μαχαιρώνοντας, τεμαχίζοντας το παιδί και έβρασε το πτώμα της άτυχης Άννυ ενώ πέταξε τα υπολείμματα. Ο φίλος του δράστη φέρεται να εμπλέκει και την μητέρα της Άννυ στην κατάθεσή του λέγοντας ότι γνώριζε και συγκάλυπτε.

Τα εντάλματα

Εκτός από το ένταλμα που εκδόθηκε για τον πατέρα, πληροφορίες θέλουν ότι η μητέρα κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Η μητέρα της Άννυ ήταν για ώρες στην Ασφάλεια Αττικής όπου της ανακοινώθηκαν τα στοιχεία για τον 27χρονο και στη συνέχεια αποχώρησε.
 

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης κατάφερε να εξαφανίσει το πτώμα με τέτοιο τρόπο ώστε…. να μην βρεθεί ποτέ.

Η Δ/νση Ασφάλειας Αττικής εξιχνίασε ανθρωποκτονία 4χρονης για την οποία δηλώθηκε εξαφάνιση 24/4.Δράστης ο 27χρονος πατέρας, υπηκ.Βουλγαρίας.

— Ελληνική Αστυνομία (@hellenicpolice) May 4, 2015

«Σοκαρισμένη η μητέρα- Δεν ήξερε τίποτα»

Η μητέρα είναι σοκαρισμένη. Δεν γνώριζε τίποτα. Δεν είχε καν υπόνοιες ότι θα μπορούσε να σκοτώσει το παιδί τους ο πατέρας, δήλωσε στο newpost o δικηγόρος της Δημητρίνας Μπορίσοβα, κ. Στ. Γεωργίου.

Το δραματικό χρονικό

Η εξαφάνιση της άτυχης Άννυ είχε δηλωθεί στις 24 Απριλιου, ωστόσο οι γονείς έπεσαν από την  πρώτη στιγμή σε αντιφάσεις. 

Αύριο το μεσημέρι θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας. Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη το βράδυ, οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του τοξικομανούς πατέρα της μικρής Άννυ, ίχνη αίματος, τα οποία εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διακριβωθεί αν ανήκουν στο κοριτσάκι.

Τα υγρά αυτά βρέθηκαν κυρίως στο μπάνιο και το υπνοδωμάτιο και έγινε ταυτοποίηση με υλικό από ρούχα του εξαφανισμένου κοριτσιού.