current views are: 2

4 Μαΐου 2015
Δημοσίευση18:31

Φρικιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της Άννυ – Συνελήφθη η μητέρα (Βίντεο)

Σοκαρισμένη είναι η Ελλάδα από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της 4χρονης Άννυ, από τον 27χρονο πατέρα της, ο οποίος φέρεται να την τεμάχισε και να την έβρασε.

Δημοσίευση 18:31’
αρθρο-newpost

Σοκαρισμένη είναι η Ελλάδα από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της 4χρονης Άννυ, από τον 27χρονο πατέρα της, ο οποίος φέρεται να την τεμάχισε και να την έβρασε.

Σοκαρισμένη είναι η Ελλάδα από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της τετράχρονης Άννυ Μπορίσοβα, από τον 27χρονο πατέρα της.

Ο βούλγαρος πατέρας του κοριτσιού που εξαφανίστηκε από τις 24 Απριλίου, συνελήφθη έπειτα από τα συγκλονιστικά στοιχεία που συγκέντρωσε η ΕΛ.ΑΣ. μέσω της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου και κατάθεση βούλγαρου φίλου του δράστη, ο οποίος έδωσε σοκαριστικές περιγραφές για το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε στο υπόγειο διαμέρισμα του ζευγαριού στην οδό Μιχαήλ Βόδα 73.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ομολογία του ο 27χρονος, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι υπό την χρήση ναρκωτικών ουσιών δεν κατάλαβε τι έγινε και απλά βρήκε νεκρή την κόρη του και στη συνέχεια επιχείρησε να εξαφανίσει το πτώμα. Ο δράστης, με το όνομα «Σάββας», φέρεται να τεμάχισε να έβρασε την τετράχρονη και στη συνέχεια να έριξε τα κομμάτια σε κάδους στη γύρω περιοχή.

Ο παιδοκτόνος βρίσκεται στις περισσότερες προκλητικές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο Facebook η μητέρα της Άννυ, όπου απεικονίζονται να κάνουν χρήση ναρκωτικών, να επιδεικνύουν πολυτελείς BMW και να ζουν μια περιθωριακή ζωή. 

Λίγες ώρες αργότερα, νωρίς το βράδυ, συνελήφθη και η 25χρονη μητέρα της 4χρονης, αφού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Η γυναίκα, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο αναμένεται στην κατάθεσή της να φωτίσει κάποιες λεπτομέρειες της ανατριχιαστικής υπόθεσης. Αύριο θα οδηγηθεί και αυτή στον εισαγγελέα, μαζί με τον 27χρονο.

Η μητέρα του 27χρονου δήλωσε ότι ο γιος της αρνείται ότι σκότωσε την 4χρονη Άννυ. «Δεν είμαι καθόλου καλά, μετά από αυτά που είδα στη τηλεόραση έπεσα κάτω», είπε, σημειώνοντας ότι «μίλησα με την αστυνομία και μου είπαν ότι ο γιος μου έχει μπλέξει άσχημα».

Το χρονικό και η μαρτυρία-κλειδί

Το άτυχο κοριτσάκι, καρπός της σχέσης της 25χρονης και του 27χρονου, ζούσε με τους γονείς της μητέρας, στην Βουλγαρία.

Πριν από λίγο καιρό όμως, η μητέρα το έφερε στην Αθήνα και το άφησε στον πατέρα του, ενώ η ίδια έφυγε για το Βερολίνο, όπου έμεινε για περίπου ένα μήνα, μέχρι την 21η Απριλίου. Όταν επέστρεψε, το κοριτσάκι είχε εξαφανιστεί.

Φαίνεται πάντως ότι έκαναν μαζί να ταξίδι αστραπή στη Βουλγαρία και όταν επέστρεψαν, δύο μέρες μετά, η 25χρονη δήλωσε εξαφάνιση, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής.

Στο πλαίσιο των ερευνών, εξετάστηκε από κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που μετέβη γι’ αυτό τον σκοπό στην Βουλγαρία, φίλος του ζευγαριού, η κατάθεση του οποίου ήταν καταλυτική για την εξέλιξη της προανάκρισης.

Η κατάθεση του μάρτυρα, επιβεβαιώνεται από στοιχεία που βρήκαν οι αστυνομικοί, μεταξύ των οποίων είναι και κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα.

Η ΕΛ.ΑΣ. θα προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις το μεσημέρι της Τρίτης.


σχετικα αρθρα