Λύγισε η κοινή γνώμη στο άκουσμα των φρικαλέων στοιχείων για την πιο σοκαριστική δολοφονία ανηλίκου στην Ελλάδα. Τόσο ο πα- τέρας της άτυχης Άννυ όσο και η μητέρα της έχουν συλληφθεί για το αποτρόπαιο έγκλημα μετά και την ομολογία του 27χρονου Σάββα ότι σκότωσε, μαγείρεψε και πέταξε το παιδί του. 

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν γνώριζουν καν πως θα ανακοινώσουν τις φρικιαστικές λεπτομέρειες αφού ο δράστης, Στάνισλαβ Μπακαρντζίεβ, κατάφερε να εξαφανίσει το πτώμα με τέτοιο τρόπο ώστε.... να μην βρεθεί ποτέ. 

Ότι ήταν άρρωστη η 4χρονη και όταν ξύπνησε τη βρήκε νεκρή σε μια λίμνη αίματος στον καναπέ είπε στους αστυνομικούς. Δεν ήθελα να πω την αλήθεια στη μητέρα της και να νομίζει ότι δεν ήμουν ικανός να προσέξω το παιδί μου. Θα έχανα και τη γυναίκα μου. Επρεπε να κάνω κάτι φέρεται να πρόσθεσε ο 27χρονος προτού αποκαλύψει όλες τις φρικιαστικές λεπτομέρειες. 

Ο 27χρονος κατέθεσε ότι τεμάχισε τη σορό της μικρής, τη μαγείρεψε με άλλα υλικά μαγειρέματος και στη συνέχεια έβαλε τα κομμάτια σε αλουμινόχαρτο και τα ξεφορτώθηκε σε διάφορους κάδους απορριμμάτων στην Αττική. 

Οι αστυνομικοί έφτασαν στον δράστη έπειτα από συγκλονιστικά στοιχεία που συγκέντρωσε η ΕΛ.ΑΣ. μέσω της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου και κατάθεση βούλγαρου φίλου του δράστη, ο οποίος έδωσε σοκαριστικές περιγραφές. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πα-τέρας ζήλευε το ίδιο του το παιδί, καθώς η μητέρα το αγαπούσε περισσότερο από αυτόν και φοβόταν πως κάποια στιγμή θα έφευγε μαζί με την μικρή Άννυ για την Γερμανία και ίδιος θα έμενε χωρίς χρήματα, αφού τον ζούσε η σύντροφός του δουλεύοντας ως ιερόδουλη.  

Η αρχή έγινε πριν από λίγες ημέρες, έπειτα από ένα παραλήρημα που είχε στην Ασφάλεια ο 27χρονος τοξικομανής  σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να φωνάζει: ...εσείς σε λίγο θα μου πείτε πως σκότωσα το παιδί μου, το έκοψα κομμάτια και το πέταξα στην λεκάνη. 

Η φράση αυτή σε συνάρτηση με το αίμα και τα ύποπτα υγρά που βρέθηκαν στο διαμέρισμα του δολοφόνου και ειδικά στην τουαλέτα του υπόγειου διαμερίσματος οδήγησε τις έρευνες στο πρόσωπό του. Επίσης, κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης είχε ταξιδέψει μέχρι και την Σόφια της Βουλγαρίας, όπου εντόπισαν μαζί με Βούλγαρους συναδέλφους τους έναν φίλο του δράστη, επίσης τοξικομανή, οποίος κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε φιλοξενηθεί στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχ. Βόδα. Η κατάθεσή του και τα μηνύματα που βρήκαν ήταν καταλυτικής σημασίας. 

Τελικά αποδείχθηκε πως το παιδί το έχει σκοτώσει ο ίδιος του ο πατέρας και μάλιστα για να εξαφανίσει το πτώμα, το έκοψε κομμάτια και το πέταξε στα σκουπίδια αφού έβρασε τα κομμάτια του παιδιού με διάφορα φαγητά.