Δεν το χωράει ο νους το έγκλημα του πα-τέρα που τεμάχισε και έβρασε το ίδιο του το παιδί.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ., η δολοφονία έγινε στις 8 με 9 Απριλίου στο υπόγειο διαμέρισμα από τον 27χρονο βιολογικό της πατέρα και έπειτα από ενδελεχή έρευνα και αξιολόγηση όλου του υλικού, εξακριβώθηκε ότι η 25χρονη μητέρα είχε ταξιδέψει στη Γερμανία πριν το Πάσχα και είχε αφήσει το παιδί στον πατέρα.

 Η μικρή είχε μείνει δυο βδομάδες στη γιαγιά της και πριν το Πάσχα την πήγε στον πατέρα της. «Ο πατέρας εξαφάνισε το πτώμα με ιδιαίτερα ειδεχθή τρόπο» δήλωσε ο Διοικητής της Ασφάλειας.

Οι αστυνομικοί έστρεψαν στις έρευνες στον 27χρονο αφού ο δολόφονος αρχικά υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ήταν στην Βουλγαρία μαζί με την 25χρονη μητέρα και γύρισαν μαζί, ενώ επανέλαβε το σενάριο με την υποτίθεμενη Σύλβια. Σε δεύτερη κατάθεση ο 27χρονος άλλαξε τα λεγόμενά του και είπε ότι η μητέρα του πριν το Πάσχα είχε ταξιδέψει στην Γερμανία και του είχε αφήσει την Άννυ για να την προσέχει, ενώ το παιδί άνοιξε την πόρτα και έφυγε.

Σε τρίτη κατάθεση άλλαξε ξανά τους ισχυρισμούς του και είπε ότι ξύπνησε στις 6 το πρωί και βρήκε την μικρή νεκρή. 

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι, ενώ από το προανακριτικό υλικό υπήρχαν ενδείξεις ότι ο δράστης προσπάθησε να κρύψει το πτώμα του παιδιού. Σύμφωνα με τα όσα ανακάλυψαν οι αστυνομικοί στην έρευνα στο υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα, υπήρχαν αίματα σε πολλά διάσπαρτα σημεία του διαμερίσματος, όπως στο μπάνιο, τα σεντόνια και τα μαξιλάρια.

Από την βιοχημική εξέταση προέκυψε ταυτοποίηση των στοιχείων και έτσι οι αστυνομικοί άρχισαν να πιέζουν στην ανάκριση τον 27χρονο. Μάλιστα, μετά την δολοφονία, ο δράστης καθάρισε το σπίτι και τις σωληνώσεις για να μην αφήσει ίχνη, προγραμμάτισε την αντικατάσταση των σωληνώσεων και πούλησε όλα τα αντίκειμενα του παιδιού, όπως την κούνια και το καροτσάκι του.

«Ο τρόπος που εξαφάνισε το πτώμα είναι τέτοιος που δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ» σημείωσε ο Διοικητής. «Δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε ούτε κόκκαλο από το πτώμα της τετράχρονης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαζαφείρης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σχεδόν πολτοποίησε το μικρό κοριτσάκι.

Η αστυνομία εκτιμά ότι η μητέρα δεν γνώριζε τι είχε κάνει ο πατέρας στο παιδί, ενώ σχετικά με το κίνητρο του εγκλήματος ο 27χρονος δεν το αποκάλυψε ωστόσο οι έρευνες δείχνουν ότι ζήλευε επειδή η 25χρονη θα έφευγε στην Γερμανία με την μικρή για να μείνει σε έναν φίλο της.