Το βρετανικό τεύχος της Vogue σας δίνει ορισμένες βασικές συμβουλές για να έχετε πάντα τέλεια χείλη. Βρείτε την ιδανική ροζ απόχρωση για σας: Δεν ξέρετε ποιο ροζ κραγιόν είναι το πιο κολακευτικό για σας; Απλά χαμογέλαστε! Η ιδανική απόχρωση για εσάς, είναι αυτή που έχουν τα ούλα σας και όχι πιο ανοιχτή.

«Σβήστε» το φυσικό χρώμα των χειλιών σας: Για να βγει ακριβώς η απόχρωση του κραγιόν που επιλέξατε ίδια πάνω στα χείλη σας, θα πρέπει αρχικά να «σβήσετε» το φυσικό τους χρώμα, χρησιμοποιώντας ελάχιστη ποσότητα φον ντε τεν και απλώνοντας καλά πάνω σε όλη την επιφάνειά τους. Έτσι θα έχετε δημιουργήσει έναν ουδέτερο καμβά, επιτρέποντας στο χρώμα να βγει ακριβώς όπως το βλέπετε στη συσκευασία.

Για να πετύχετε τέλειο nude χρώμα στα χείλη, απλώστε πούδρα: Αρχικά άπλωστε στα χείλη λίγη απαλή, ροζ πούδρα και στη συνέχεια για να δημιουργήσετε ματ εφέ, απλώστε μερικές πινελιές διάφανης πούδρας.

Χαρίστε σταθερότητα στο χρώμα: Για να παραμείνει αναλλοίωτο για ώρα το κραγιόν πάνω στα χείλη σας, αρχικά κάντε το περίγραμμα με ένα μολύβι χειλιών σε φυσική απόχρωση και στη συνέχεια γεμίστε το εσωτερικό τους με αυτό. Τέλος, εφαρμόστε το κραγιόν. Το αποτέλεσμα θα διαρκέσει για πολύ περισσότερο.

Διαμορφώστε το σχήμα των χειλιών σας χωρίς μολύβι: Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μολύβι, για να αποκτήσετε το «εφέ» των καλοσχηματισμένων χειλιών. Απλά απλώστε ελάχιστο κονσίλερ στο κέντρο των πάνω χειλιών και σβήστε καλά.