'Ενας διαπληκτισμός ανάμεσα σε μια 39χρονη Ρομά από την Γαστούνη και τον γιο της είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της γυναίκας με αιχμηρό αντικείμενο από τον 18χρονο νεαρό και την διακομιδή της στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Αστυνομικές πηγές επισημαίνουν πως το μεσημέρι της Τρίτης ο 18χρονος πλησίασε την μητέρα του στο σπίτι τους που βρίσκεται στον καταυλισμό Ρομά στα Πηγαδάκια Γαστούνης και της ζήτησε χρήματα.

Η 39χρονη δεν του έδωσε, με την δικαιολογία πως προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα με στόχο να πληρώσει την εγγύηση που χρειάζεται ώστε να αποφυλακισθεί ο άλλος της γιος ο οποίος κρατείται στις φυλακές ανηλίκων Αγίου Στεφάνου Αττικής.

Τοτε, ο 18χρονος εκνευρίστηκε εξαιτίας της άρνησης της, με αποτέλεσμα να της καταφέρει χτυπήματα με μπουνιές και κλωτσιές χωρίς η ίδια να μπορέσει να αντιδράσει.

Όπως ισχυρίστηκε η 39χρονη στις αστυνομικές αρχές, ο γιος της, κατά τη διάρκεια της διένεξής τους, έβγαλε ένα μαχαίρι και προσπάθησε να την χτυπήσει στο λαιμό με την ίδια να προσπαθεί να τον αποφύγει και να τραυματίζεται τελικά στο πρόσωπο.

Η 39χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, ο 18χρονος δράστης, που αναζητείται, έχει διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, από τις 27 Απριλίου.