Την πόρτα της ανακρίτριας θα περάσει σήμερα η μητέρα της 4χρονης Άννυ προκειμένου να καταθέσει για τις κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν. 

Η Dimitrina Borisova, μητέρα της 4χρονης που τεμαχίστηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και της ψευδορκίας. 

Υπενθυμίζεται ότι στις προανακριτικές της απολογίες η 25χρονη είχε προσπαθήσει να παραπλανήσει τις αρχές που ερευνούσαν τότε το χαμό της κόρης της για να μην μπλέξει ο 27χρονος σύντροφός της όπως ισχυρίστηκε.

Η κατηγορούμενη ισχυρίζεται ότι ο 27χρονος πήρε το κοριτσάκι στο σπίτι του λίγες ημέρες πριν το Πάσχα καθώς θα γύριζε η ίδια από το ταξίδι της.

Στη δικογραφίαπεριλαμβάνονται τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε το ζευγάρι, τις οποίες θα αξιολογήσει η ανακρίτρια, προκειμένου να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα για τον ρόλο και τον βαθμό εμπλοκής της μητέρας στην τραγική κατάληξη του παιδιού.

Σε μια πάντως από αυτές τις συνομιλίες, η Μπορίσοβα δείχνει εκνευρισμένη και λέει στον σύντροφο της ότι θα φύγει από αυτόν γιατί πιστεύει πως «μου πούλησες το παιδί» και ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του γιατί «εσύ κάτι έκανες στο παιδί».

Πριν την απολογία της 25χρονης στην ανακρίτρια αναμένεται να καταθέσουν οι γονείς της, παππούδες του παιδιού, οι οποίοι είχαν το κοριτσάκι μέχρι πριν λίγους μήνες.