Νεφώσεις θα περιλαμβάνει ο καιρός για σήμερα, Σάββατο, με βόρειους ανέμους 5 με 6 μποφόρ, βροχές και καταιγίδες στα δυτικά κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. 

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας:

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: στη Θράκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στη Μακεδονία αυξημένες νεφώσεις με βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες διάσπαρτες καταιγίδες. άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. θερμοκρασία: από 13 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όπου θα εκδηλωθούν βροχές και διάσπαρτες καταιγίδες. άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 έως 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 17 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελαχίστη τοπικά 2 έως 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: στη Θεσσαλία αυξημένες νεφώσεις με βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 έως 6 μποφόρ. θερμοκρασία: από 14 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στις Κυκλάδες. άνεμοι: βόρειοι 5 με 6 μποφόρ. θερμοκρασία: από 17 έως 23 βαθμούς κελσίου και στην Κρήτη η μεγίστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: λίγες νεφώσεις. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 6 μποφόρ. θερμοκρασία: από 17 έως 26 βαθμούς κελσίου.