Ένα απίστευτο περιστατικό ερευνούν οι Αστυνομικές  αρχές και η διεύθυνση της Αγροτικής Φυλακής Αγυιάς στα Χανιά, ενώ έχει συλληφθεί ένα άτομο και με εντολή της Εισαγγελίας σχηματίζεται κατεπείγουσα δικογραφία.

Σύμφωνα με το flashnews, περίπου στις 4 μ.μ. της Πέμπτης, στην περιοχή της Αγυιάς υπήρξε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα σε Χανιώτες, η οποία γρήγορα εξελίχθηκε σε άγριο ξυλοδαρμό. Το αποτέλεσμα ήταν ένας 40χρονος τραυματίας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Από την καταγγελία που έγινε στις Αρχές, αλλά και από την προανάκριση, προέκυψε ότι πέντε άτομα – από τα οποία ο ένας ήταν σωφρονιστικός υπάλληλος στην Αγροτική Φυλακή και ο ένας κρατούμενος της φυλακής – πήγαν στην Αγυιά και επιτέθηκαν στον 40χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σωφρονιστικός υπάλληλος – ο οποίος έχει συλληφθεί – φέρεται για προσωπικούς λόγους να θέλησε να «δώσει ένα μάθημα» στο θύμα της επίθεσης.

Έτσι, χθες μετά το μεσημέρι, πήγε στο κατάστημά του μαζί με τον γιό του και κρατούμενους, οι οποίοι εργάζονται σε εξωτερικές εργασίες της Αγροτικής φυλακής και τον ξυλοκόπησαν άγρια.