Τι απαντά ο φίλος του παιδοκτόνου για τη δολοφονία της Άννυς

Τι απαντά ο φίλος του παιδοκτόνου για τη δολοφονία της Άννυς

Απάντηση στους ισχυρισμούς του παιδοκτόνου της Άννυς έδωσε ο βούλγαρος φίλος το, Νίκι, ο άνθρωπος στου οποίου τη μαρτυρία βασίστηκε η αστυνομία για να διαλευκάνει ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα στην ιστορία.

Σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha από τις φυλακές Κέρκυρας, ο 27χρονος στυγρός παιδοκτόνος, υποστήριξε ότι δεν σκότωσε εκείνος την Άννυ και «όταν βρεθεί ο φίλος του ο Νικολάι θα ξεκαθαρίσουν όλα». 

«Κι εγώ θέλω να ξέρω πιο πολύ ποιος σκότωσε την Άννυ» απάντησε σε συνέντευξή του στον Alpha ο Νίκι, ενώ σε ερώτηση για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ απάντησε: «Δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν ήμουν εκεί».

«Εγώ αγαπάω το παιδί πιο πολύ από όλους. Θέλω να ξέρει πως ό,τι ξέρω εγώ το ξέρει και η αστυνομία. Θα έρθω στην Ελλάδα αλλά θέλω να γίνουν όλα σύμφωνα με το νόμο. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα κερδίσει η αλήθεια» τόνισε.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί ο Σάββας λέει ότι εκείνος (σ.σ. ο Νίκι) ξέρει την αλήθεια, απάντησε ότι «αυτός λέει ότι ξέρω την αλήθεια γιατί αυτός μου είπε πολλά πράγματα».

Ο Νίκι διέψευσε τις κατηγορίες της μητέρας της Άννυ που υποστήριξε ότι τα λέει όλα γιατί θέλει 5.000 ευρώ, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Είναι μεγάλο ψέμα. Αυτή ήταν στη Γερμανία κι εγώ πήγαινα κάθε μέρα μαζί της στο πάρκο».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο