Απάντηση στους ισχυρισμούς του παιδοκτόνου της Άννυς έδωσε ο βούλγαρος φίλος το, Νίκι, ο άνθρωπος στου οποίου τη μαρτυρία βασίστηκε η αστυνομία για να διαλευκάνει ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα στην ιστορία.

Σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha από τις φυλακές Κέρκυρας, ο 27χρονος στυγρός παιδοκτόνος, υποστήριξε ότι δεν σκότωσε εκείνος την Άννυ και «όταν βρεθεί ο φίλος του ο Νικολάι θα ξεκαθαρίσουν όλα». 

«Κι εγώ θέλω να ξέρω πιο πολύ ποιος σκότωσε την Άννυ» απάντησε σε συνέντευξή του στον Alpha ο Νίκι, ενώ σε ερώτηση για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ απάντησε: «Δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν ήμουν εκεί».

«Εγώ αγαπάω το παιδί πιο πολύ από όλους. Θέλω να ξέρει πως ό,τι ξέρω εγώ το ξέρει και η αστυνομία. Θα έρθω στην Ελλάδα αλλά θέλω να γίνουν όλα σύμφωνα με το νόμο. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα κερδίσει η αλήθεια» τόνισε.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί ο Σάββας λέει ότι εκείνος (σ.σ. ο Νίκι) ξέρει την αλήθεια, απάντησε ότι «αυτός λέει ότι ξέρω την αλήθεια γιατί αυτός μου είπε πολλά πράγματα».

Ο Νίκι διέψευσε τις κατηγορίες της μητέρας της Άννυ που υποστήριξε ότι τα λέει όλα γιατί θέλει 5.000 ευρώ, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Είναι μεγάλο ψέμα. Αυτή ήταν στη Γερμανία κι εγώ πήγαινα κάθε μέρα μαζί της στο πάρκο».