current views are: 1

12 Μαΐου 2015
Δημοσίευση09:07

Τραγικό! Οι γονείς της Άννυ έκαναν αγορές 8.000 ευρώ όταν την έψαχναν

Μέσα σε 10 μέρες, η Δημητρίνα Μπορίσοβα και ο Στάνισλαβ Μπακαρντζίεφ ή «Σάββας», ξόδεψαν 8.000€ από τα 12.000€ που φέρεται να είχε δώσει στην 25χρονη ο 40χρονος Γερμανός «χορηγός» της.

Δημοσίευση 09:07’
αρθρο-newpost

Μέσα σε 10 μέρες, η Δημητρίνα Μπορίσοβα και ο Στάνισλαβ Μπακαρντζίεφ ή «Σάββας», ξόδεψαν 8.000€ από τα 12.000€ που φέρεται να είχε δώσει στην 25χρονη ο 40χρονος Γερμανός «χορηγός» της.

Μέσα σε 10 μέρες, η Δημητρίνα Μπορίσοβα και ο Στάνισλαβ Μπακαρντζίεφ ή «Σάββας», ξόδεψαν 8.000 ευρώ από τα 12.000 ευρώ που φέρεται να είχε δώσει στην 25χρονη ο 40χρονος Γερμανός «χορηγός» της .

Με το παιδί «εξαφανισμένο» και τον 27χρονο παιδοκτόνο να έχει πείσει τη Μπορίσοβα πως αν μάθαινε η αστυνομία για την εξαφάνιση της Άννυ, σε εκείνη θα έπεφτε το φταίξιμο, οι «γονείς» του 4χρονου κοριτσιού αποφάσισαν να κάνουν shopping therapy.

Με τοποθέτηση εξτένσιον στα μαλλιά, αξίας 800 ευρώ, αγορά κινητού τηλεφώνου νέας τεχνολογίας, αξίας περίπου 500 ευρώ, μόνιμο μανικιούρ με λογότυπο… Louis Vuitton, αξίας περίπου 150 ευρώ, αντίστοιχο πεντικιούρ, γυναικείους καλλωπισμούς, αγορές επώνυμων ρούχων, δερμάτινων μπουφάν, γυαλιών Ray Ban και παπουτσιών.

Όλα αυτά από την ημέρα που επέστρεψε από τη Βουλγαρία και έμαθε ότι το παιδί της έχει εξαφανιστεί μέχρι και την ημέρα που ξεκίνησαν οι προσαγωγές της. 

Πριν αποδειχθεί πως τα χρήματα προέρχονταν από τον Γερμανό φίλο της μητέρας της Άννυ, η Αστυνομία εξέτασε και το ενδεχόμενο να πρόκειται για λεφτά που προήλθαν από την «πώληση» της Άννυ και σε δεύτερο στάδιο αν δαπανήθηκαν στην αγορά προϊόντων που θα μπορούσαν να σχετίζονται με την εξαφάνισή της.

Αρκετά από τα λεφτά αυτά φαίνεται πως χρησιμοποίησε ο 27χρονος δολοφόνος για να αγοράσει μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, ενώ βρέθηκαν και σε μπαρ της περιοχής για να… ξεχαστούν. Μεγάλο ποσό δαπανήθηκε επίσης για το ταξίδι εξπρές στη Βουλγαρία. 

 


σχετικα αρθρα