Επιμένει στο δικό του σενάριο ο 27χρονος «πατέρας» της Άννυ. Όπως δήλωσε στην συμπληρωματική του κατάθεση δεν δολοφόνησε την 4χρονη κόρη του.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ωστόσο φέρεται να άλλαξε ορισμένες περιγραφές σχετικά με την εξαφάνιση της σωρού της Άννυ.

«Το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία η από άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως» φέρεται να υποστήριξε ο δικηγόρος του.

Την ίδια ώρα, κοινή γραμμή με τη σύντροφο του, ως προς την εμπλοκή του φίλου του Νικολάι σε όσα ακολούθησαν τον θάνατο του παιδιού, φέρεται να κράτησε ο 27χρονος.

Ο κατηγορούμενος εμφάνισε τον φίλο του Νίκι ή Νικολάι να συμμετείχε σε όσα έγιναν για να εξαφανιστούν τα ίχνη του παιδιού, εκδοχή που δίνει πρώτη φορά στις Αρχές. Στους μέχρι τώρα ισχυρισμούς που έχει προβάλει ο 27χρονος, ανέφερε πως ο φίλος του ήταν αυτός που άκουσε την εξομολόγηση του για ό,τι συνέβη μετά τον θάνατο της Άννυ. Σήμερα, όμως, φέρεται να υιοθέτησε τον ισχυρισμό της μητέρας της Άννυ, η οποία απολογούμενη πριν λίγες ημέρες στην ανακρίτρια υποστήριξε πως δεν αποκλείει ο Νίκι να βοήθησε τον σύντροφο της να εξαφανίσουν το πτώμα της κόρης της.

Μετά την αλλαγή της στάσης του ζευγαριού ως προς τον ρόλο του φίλου τους, πιθανολογείται ότι ο Νικολάι θα κληθεί από την ανακρίτρια να καταθέσει, και δεν αποκλείεται να εξεταστεί κατ' αντιπαράσταση με τον 27χρονο πατέρα του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαστική λειτουργός έχει στα χέρια της ανώνυμη επιστολή, στην οποία ο αποστολέας αναμειγνύει στην υπόθεση της τετράχρονης οργανωμένο κύκλωμα παιδοφιλίας και εμπορίας οργάνων, σενάριο που προσπαθεί να διερευνήσει ώστε να εξακριβώσει αν ευσταθεί.

 Στην ανακρίτρια κατέθεσε σήμερα και η μητέρα του 27χρονου, η οποία φέρεται να υποστηρίζει ότι ο γιος της δεν σκότωσε το κοριτσάκι και να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο η εγγονή της να πουλήθηκε. Η γυναίκα φέρεται, επίσης, να υποστήριξε πως πριν καταθέσει σήμερα της τηλεφώνησε από τη φυλακή η μητέρα της Άννυ και της ζήτησε να στηρίξει τον ισχυρισμό της ότι είχε αφήσει την κόρη της στην ίδια και όχι στον γιο της.