current views are: 2

12 Μαΐου 2015
Δημοσίευση13:37

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο παιδοκτόνος με την Άννυ μια ημέρα πριν από το έγκλημα

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της μικρής Άννυ.

Δημοσίευση 13:37’
αρθρο-newpost

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της μικρής Άννυ.

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της μικρής Άννυ.

Σύμφωνα με το βίντεο του Star, ήταν Μεγάλη Δευτέρα και ώρα 4 παρά 10 το απόγευμα όταν από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, φαίνεται ο 27χρονος μαζί με την μικρή Άννυ περπατούν στην οδό Μιχαήλ Βόδα και μπαίνουν σε ένα μαγαζί με είδη καθαρισμού. Είναι μάλλον η τελευταία βόλτα της μικρής στη γειτονιά.

Η 4χρονη είναι πίσω του, εκείνος σταματά και την κοιτά ενώ προχωρά. Το κατάστημα αυτό είναι το ίδιο με εκείνο που επισκέφτηκε ο 27χρονος την Μεγάλη Παρασκευή λίγο μετά την αποτρόπαια πράξη του και είχε αγοράσει τις λεκάνες και την χλωρίνη για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Μόλις μπήκαν στο μαγαζί, ο 27χρονος ζητά από την μικρή να χαιρετήσει την υπάλληλο. Τότε η 4χρονη την κοιτάζει και κουνά το χεράκι της. 

Εκείνος κατευθύνεται στο ράφι και παίρνει μια βούρτσα. Το κοριτσάκι τον κοιτάζει και τον περιμένει υπομονετικά. Ο Σάββας ζητά από την πωλήτρια το σαμπουάν της μικρής, εκείνη ψάχνει να το βρει μέσα στο μαγαζί, την ακολουθεί ο 27χρονος και πίσω του πηγαίνει και η μικρή. Δευτερόλεπτα αργότερα η πωλήτρια πλησιάζει ένα ράφι, παίρνει ένα σαμπουάν, το ανοίγει και το δίνει στον άνδρα να το μυρίσει.

Στην συνέχεια εκείνος βγάζει χρήματα από την τσέπη του για να πληρώσει. Σε όλη την διάρκεια το κοριτσάκι είναι πολύ ήσυχο και περιμένει υπομονετικά να τελειώσει ο πατέρας της τα ψώνια και να φύγουν. 

Ο παιδοκτόνος ήθελε να μην κινήσει υποψίες και έδειχνε τρυφερός προς την μικρή και κάποια στιγμή σκύβει και της χαϊδεύει το κεφαλάκι. Το βίντεο ντοκουμέντο πάντως έχει ημερομηνία της Μεγάλης Δευτέρας και αυτό διότι η μητέρα του δράστη είχε καταθέσει στην αστυνομία ότι έδωσε την μικρή Άννυ στον μπαμπά της την Μεγάλη Τρίτη.

Αρνείται τη δολοφονία ο «Σάββας»- Επιστολή δείχνει υπόθεση παιδοφιλίας

Επιμένει στο δικό του σενάριο ο 27χρονος «πατέρας» της Άννυ. Όπως δήλωσε στην συμπληρωματική του κατάθεση δεν δολοφόνησε την 4χρονη κόρη του. «Το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία η από άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως» φέρεται να υποστήριξε ο δικηγόρος του.

Την ίδια ώρα, κοινή γραμμή με τη σύντροφο του, ως προς την εμπλοκή του φίλου του Νικολάι σε όσα ακολούθησαν τον θάνατο του παιδιού, φέρεται να κράτησε ο 27χρονος. Ο κατηγορούμενος εμφάνισε τον φίλο του Νίκι ή Νικολάι να συμμετείχε σε όσα έγιναν για να εξαφανιστούν τα ίχνη του παιδιού, εκδοχή που δίνει πρώτη φορά στις Αρχές. 

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαστική λειτουργός έχει στα χέρια της ανώνυμη επιστολή, στην οποία ο αποστολέας αναμειγνύει στην υπόθεση της τετράχρονης οργανωμένο κύκλωμα παιδοφιλίας και εμπορίας οργάνων, σενάριο που προσπαθεί να διερευνήσει ώστε να εξακριβώσει αν ευσταθεί.

 


σχετικα αρθρα