Επίσκεψη στο ιερό σκήνωμα της Αγίας Βαρβάρας που εκτίθενται σε προσκύνημα στην ομώνυμη εκκλησία στο Αιγάλεω πραγματοποίησε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από μέλη της Ιεράς Συνόδου.

Ο Αρχιεπίσκοπος προσκύνησε το σκήνωμα και έλαβε μέρος στην θεία λειτουργία, ενώ με την έξοδό του από την εκκλησία τόνισε:

Η αισιοδοξία μας για το αύριο βρίσκεται στις καρδιές αυτών των ανθρώπων, που στέκονται στην ουρά έξι και επτά ώρες για να προσκυνήσουν. 'Ερχονται και έχουν τα χέρια τους γεμάτα από αγάπη, γεμάτα φάρμακα για όσους υποφέρουν, σε μια εποχή που τα φάρμακα δεν είναι εύκολο πράγμα. 

Η Αγία Βαρβάρα έκανε το θαύμα της και συνέβαλε στην ανακεφαλαίωση της πίστης μας.

Ο Αρχιεπίσκοπος με ένα πολιτικό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες πρόσθεσε πως «ο κόσμος έχει κουραστεί από λόγια και τα λόγια εφέραν αυτόν τον τόπο σε αυτήν την κατάσταση που είναι. Έλειψε ο Λόγος. Χρειαζόμαστε Λόγο αυτήν την περίοδο και όχι λόγια».

Να σημειωθεί ότι ο κόσμος συνεχίζει να προσέρχεται με αμείωτους ρυθμούς στον Ιερό Ναό, καθημερινά από τις έξι το πρωί μέχρι τις δώδεκα το βράδυ.

'Οπως υπολογίζεται, μέχρι τώρα έχουν περάσει από τον ναό πάνω από 200.000 άτομα όλων των ηλικιών. 

Το ιερό λείψανο θα μείνει στον ναό μέχρι τις 24 Μαϊου, αν και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για παράταση στην ημερομηνία, λόγω της μεγάλης προσέλευσης των πιστών.