Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός, σήμερα Σάββατο. Αραιές νεφώσεις θα υπάρξουν κατά περιόδους, όμως η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε σχετικά υψηλή επίπεδα.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και σταδιακά στα ανατολικά και νότια 5 μποφορ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς κελσίου (Στα παραθαλάσσια τμήματα 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας:

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά τις απογευματινές ώρες. άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφορ. θερμοκρασία: από 15 έως 30 βαθμούς κελσίου. στη δυτικη Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτικη Στερεά, δυτικη Πελοπόννησος

καιρός: αραιές νεφώσεις το πρωί και αργότερα γενικα αίθριος. άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφορ. θερμοκρασία: από 16 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στην 'Ηπειρο η ελαχίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: γενικα αίθριος με αραιές νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες. άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφορ. θερμοκρασία: από 14 έως 31 και κατά τόπους 32 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: γενικα αίθριος και μόνο κατά περιόδους θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφορ. θερμοκρασία: από 17 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: γενικα αίθριος και μονό κατά περιόδους θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφορ. θερμοκρασία: από 17 έως 27 βαθμούς κελσίου.