Ένα σύγχρονο ενδο-ουρολογικό πύργο με συνοδό εξοπλισμό, δώρισε σήμερα στο νοσοκομείο Καλαμάτας, η οικογένεια της γνωστής καπνοβιομηχανίας Καρέλια.

Πρόκειται για μια σημαντική δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που ήταν απαραίτητος για το νοσοκομείο κι έρχεται να αναβαθμίσει έτι περαιτέρω τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρει η ουρολογική κλινική του νοσοκομείου Καλαμάτας.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, σε δηλώσεις του εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην οικογένεια Καρέλια, σημειώνοντας πως «η σημερινή δωρεά επιβεβαιώνει το έντονο ενδιαφέρον για την αναβάθμιση του νοσοκομείου Καλαμάτας και την δυνατότητά του να παρέχει υψηλές και ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας. Ευχαριστούμε από καρδιάς τη κυρίας Βικτωρία Καρέλια και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, και τους ευχόμαστε πάντα υγεία και επιτυχίες».

Ο διευθυντής της Ουρολογικής κλινικής του νοσοκομείου Κωνσταντίνος Σκρεπέτης, τόνισε στα ευχαριστήριά του προς την οικογένεια Καρέλια, ότι «η προμήθεια αυτού του ενδοουρολογικού εξοπλισμού υψηλής ευκρίνειας, θα προσφέρει μία πιο σύγχρονη χειρουργική αντιμετώπιση των ουρολογικών παθήσεων, όπως της λιθίασης του ουροποιητικού συστήματος, της καλοήθους υπερτροφίας του προστάτου, των νεοπλασμάτων του ουροποιητικού συστήματος.