Χρήστες ναρκωτικών ουσιών φαίνεται πως είναι κάποιοι εκ των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής, τη στιγμή που τα στελέχη της εκφωνούν δημοσίως πύρινους λόγους κατά των ναρκωτικών, σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής.

Κραυγαλέο παράδειγμα, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι η ερώτηση που κατέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή ο Χρήστος Παππάς, η οποία αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα της ΧΑ με τίτλο «χασισο-φεστιβάλ του Συριζα».

Όπως διαβάζουμε, ο βουλευτής Νίκος Μίχος κατηγορείται για κατοχή και χρήση χασίς. Παράλληλα, ο «υπαρχηγός» του Πυρήνα της Νίκαιας, Γιώργος - Χρήστος Τσακανίκας φέρεται να εμπλέκεται σε δικογραφία διακίνησης κοκαΐνης.

Η εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες όπου απεικονίζονται δύο πρωτοπαλίκαρα του "Πυρήνα Νίκαιας" να κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών με τον έναν εξ αυτών να κρατά απειλητικά μαχαίρι τύπου ματσέτα.

Σύμφωνα με το Έθνος, από τη δικογραφία, ο υπαρχηγός του Πυρήνα της Νίκαιας προέβαινε σε παράνομες πράξεις και αποτελούσε πελάτη σπείρας εμπόρων ναρκωτικών που διακινούσε κοκαΐνη από τη Λατινική Αμερική. Έχει καταγραφεί στους διαλόγους που συνοδεύουν τη δικογραφία της υπόθεσης για το διεθνές δίκτυο εισαγωγής 120 κιλών καθαρής κοκαΐνης στη χώρα μας, καθώς είχε αγοράσει τουλάχιστον 7 γραμμάρια σε διάστημα 2 μηνών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, αγόραζε το σκληρό ναρκωτικό από Αλβανό εμπλεκόμενο στην υπόθεση που έχει ήδη συλληφθεί, τον οποίον μάλιστα "δεξιωνόταν" και στο σπίτι του.