Σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος του, για να δικαιολογήσει στον εργοδότη του την απώλεια χρημάτων.

Ο λόγος για έναν 49χρονο, ο οποίος τον περασμένο Μάιο, κατήγγειλε ότι άγνωστοι, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, ακινητοποίησαν σε σημείο της ΠΑΘΕ το αυτοκίνητό που οδηγούσε, κι αφού τον αποβίβασαν με τη βία από το όχημα, του απέσπασαν χρήματα και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ, στη συνέχεια, τον δέσμευσαν με χειροπέδες σε παρακείμενο πάρκινγκ, όπου τον εγκατέλειψαν.

Από την έρευνα της Αστυνομίας και τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε το υποτιθέμενο θύμα, προέκυψε ότι ο 49χρονος κατήγγειλε ψευδώς το περιστατικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ αρχικά κατήγγειλε ότι το ποσό που άρπαξαν οι υποτιθέμενοι δράστες ήταν 3.500 ευρώ, στη συνέχεια ανέφερε ότι το ποσό τελικώς ήταν 17.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κατηγορούμενος προέβη στην ενέργεια, σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει την απώλεια χρημάτων στον εργοδότη του. Ο τελευταίος, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο 49χρονος, είναι έμπορος πολύτιμων μετάλλων, αλλά μέχρι στιγμής δεν εντοπίστηκε προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση ούτε έκανε σχετική καταγγελία.