current views are: 1

21 Μαΐου 2015
Δημοσίευση05:39

Πανελλαδικές 2015: Οι απαντήσεις στα Μαθηματικά για τους μαθητές των ΕΠΑΛ

Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2015, με τους μαθητές των ΕΠΑλ να εξετάζονται σήμερα Πέμπτη στα Μαθηματικά Ι (Ομάδα Α). 

Δημοσίευση 05:39’
αρθρο-newpost

Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2015, με τους μαθητές των ΕΠΑλ να εξετάζονται σήμερα Πέμπτη στα Μαθηματικά Ι (Ομάδα Α). 

            

Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2015, με τους μαθητές των ΕΠΑλ να εξετάζονται σήμερα Πέμπτη στα Μαθηματικά Ι (Ομάδα Α). 

Το newpost.gr σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «Πουκαμισάς» θα δημοσιεύει μετά τη λήξη των εξετάσεων όλα τα θέματα και τις απαντήσεις τους.  

Δείτε τα θέματα των Μαθηματικών

Δείτε τις απαντήσεις των Μαθηματικών

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. ενω η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες. 

Σημειώνεται ότι οι μαθητές των ΕΠΑΛ – Ομάδα Α διεκδικούν θέσεις εισαγωγής στα τμήματα των ΤΕΙ, στις σχολές υπαξιωματικών, Αστυφυλάκων και τις ΑΕΝ.

Οι πανελλαδικές θα συνεχιστούν για τα ημερήσια και τα εσπερινά ΕΠΑΛ (ομάδα Β) αύριο Παρασκευή με μαθήματα Κατεύθυνσης και συγκεκριμένα Νεοελληνική Λογοτεχνία (Θεωρητική Κατεύθυνση), Βιολογία (Θετική Κατεύθυνση), Χημεία-Βιοχημεία (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).


σχετικα αρθρα