Εξιχνιάστηκαν από την ασφάλεια Κορίνθου, διαρρήξεις και κλοπές σε καταστήματα κι αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τρεις Ρομά 24, 18 και 16 ετών, εκ των οποίων ο 24χρονος συνελήφθη στη Λυγιά Κορινθίας, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι η ομάδα των Ρομά, με διάφορες συνθέσεις, διέπραξαν τις τελευταίες δέκα ημέρες, πέντε διαρρήξεις και κλοπές καταστημάτων και δύο κλοπές αυτοκινήτων στην Κόρινθο, στα Λουτρά Ωραίας Ελένης, στο Λέχαιο και στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, αφαιρώντας χρήματα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, διάφορα αντικείμενα και είδη περιποίησης αυτοκινήτου.

Μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων και αντικειμένων, καθώς και τα δύο αυτοκίνητα, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από την ασφάλεια Κορίνθου, για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.