Με τα μαθήματα Κατεύθυνσης συνεχίστηκαν σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις.

Οι 105.000 υποψήφιοι θα διαγωνιστούν στη Νεοελληνική Λογοτεχνία (Θεωρητική Κατεύθυνση), τη Βιολογία (Θετική Κατεύθυνση), τη Χημεία-Βιοχημεία (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και τις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών). 

Δείτε τα θέματα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας   -  Δείτε τις απαντήσεις στη Νεοελληνική Λογοτεχνία

Δείτε τα θέματα της Χημείας Βιοχημείας   - Δείτε τις απαντήσεις  στη Χημεία Βιοχημεία

Δείτε τα θέματα των Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων  - Δείτε τις απαντήσεις στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Δείτε τα θέματα στη Βιολογία  - Δείτε τις απαντήσεις στη Βιολογία

 

Το newpost.gr σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «Πουκαμισάς» θα δημοσιεύει μετά τη λήξη των εξετάσεων όλα τα θέματα και τις απαντήσεις τους.  

Χθες οι μαθητές των ημερησίων και των εσπερινών λυκείων (Ομάδα Β) είχαν ρεπό, ενώ διαγωνίστηκαν στα Μαθηματικά οι μαθητές των ΕΠΑΛ (Α Ομάδα), οι οποίοι διεκδικούν θέσεις εισαγωγής στα τμήματα των ΤΕΙ, στις σχολές υπαξιωματικών, Αστυφυλάκων και τις ΑΕΝ.

Οι εξετάσεις ολοκληρώνονται στις 2 Ιουνίου με το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Για τα ειδικά μαθήματα οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 17 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 24, ενώ η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) θα διεξαχθεί από 15 Ιουνίου ως και 26 Ιουνίου. Τέλος, οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν την Τρίτη 9 Ιουνίου.