Κορυφαία ονόματα στη «μονομαχία» του Forum 2020

Κορυφαία ονόματα στη «μονομαχία» του Forum 2020

Μπορεί και αν ναι, πότε να βγει η χώρα μας από την κρίση; Ποιες είναι οι δυνατότητες οικονομικής ανάπτυξης της Ελλάδας έως το 2020; Είναι εφικτό ή όχι ετήσιο ποσοστό ανάπτυξης 5%-7%;

Στα καίρια αυτά ερωτήματα, που στοχεύουν στην καρδιά του προβλήματος της ελληνικής οικονομίας, απαντούν τη Δευτέρα 25 Μαΐου στο Hilton, σε έναν πρωτότυπο δημόσιο διάλογο, εκπρόσωποι από 4 διαφορετικούς χώρους.

Από τον επιχειρηματικό κόσμο τοποθετούνται οι Πέτρος Κόκκαλης, Αντιδήμαρχος Πειραιά & συνιδρυτής της aephoria.net και Αλέξανδρος Λαμνίδης, Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ.

Από τους επενδυτές τις απόψεις τους θα καταθέσουν οι EytanTigay, Managing Director RhôneCapital και Γιώργος Τανισκίδης, President/CoreCapitalPartners.

Από τον χώρο της πολιτικής  θα τοποθετηθούν ο  Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης Γιώργος Κατρούγκαλος, και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας & πρώην Υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.

Τις δικές του απαντήσεις θα δώσουν και οι καθηγητές οικονομικών Charles Goodhart /LSE και Δημήτριος Τσομώκος /SaidBusinessSchool, St. EdmundHall, UniversityofOxford.

Η ομάδα του forum 2020 (team2020), διοργανώνει έναν ενδιαφέροντα αγώνα με 8 συνομιλητές-«μονομάχους» σε μία «παλαίστρα» ιδεών κυριολεκτικά και μεταφορικά, σε ένα “IDEASFIGHTDEBATE”.

Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν 300 επιφανείς επιχειρηματίες της χώρας.

Τη συζήτηση έχει κληθεί να συντονίσει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος και θα καλυφθεί μέσω Internet με livestreaming, στην ιστοσελίδα του forum2020 (www.forum2020.gr).

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο