Στην σύλληψη μιας 42χρονης από το Κρανίδι προχώρησε η αστυνομία χθες βράδυ, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της ηλικιωμένης πεθεράς της.

Σε βάρος της 42χρονης εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Τρίπολης και χθες βράδυ οι αστυνομικοί του τμήματος Κρανιδίου το εκτέλεσαν, συλλαμβάνοντας την γυναίκα η οποία θα οδηγηθεί αργότερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η υπόθεση χρονολογείται από τα τέλη Ιουνίου του 2013, όταν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρίπολης χτυπημένη και σε κακή κατάσταση μια 94χρονη γυναίκα, στην οποία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οδηγήθηκε στο σπίτι της, όπου την επομένη ημέρα κατέληξε.

Ακολούθως, λόγω του αιφνιδίου θανάτου της, διατάχθηκε από το Αστυνομικό τμήμα Τρίπολης που ενεργούσε προανάκριση την διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. 

Ο ιατροδικαστής στην έκθεσή του, ανέφερε ως πιθανή αιτία θανάτου τα χτυπήματα που είχε δεχθεί η 94χρονη, αφού κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψαν και ενοχοποιητικές μαρτυρίες σε βάρος της 42χρονης, που αναφέρουν ότι χτύπησε την ηλικιωμένη πεθερά της.