Σε κλίμα έντασης με κατάρες και απειλές να εκτοξεύονται από την οικογένεια του νεκρού, τελέσθηκε σήμερα στο Γ' Νεκροταφείο Νίκαιας η κηδεία του 45χρονου Ρομά, τον οποίον παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του την περασμένη Παρασκευή στο δήμο Αγ. Βαρβάρας Αιγάλεω 21χρονος Ρομά.

Την νεκρώσιμο ακολουθία παρακολούθησαν περισσότερα από 2.000 άτομα, πολλοί από τους οποίους απήυθυναν συνεχώς κατάρες κατά του 21χρονου δράστη και της οικογένειάς του. Μάλιστα ορισμένοι φώναζαν: «Θα πάρουμε εκδίκηση».

Η γυναίκα του 45χρονου προσήλθε στην κηδεία σε κατάσταση σοκ, υποβασταζόμενη από τα παιδιά της.

Την ώρα που η σορός του Ρομά -την οποία μετέφεραν φίλοι του στους ώμους τους- οδηγήθηκε στο μνήμα, ο κόσμος φώναζε «Χαιρετίσματα στους συγγενείς μας» και «Καλό Παράδεισο».

Στενοί φίλοι του εκλιπόντος φώναζαν κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας: «Απόψε θα καεί η Αγία Βαρβάρα. Γνωρίζουμε, εκτός από τον φονιά, ποιοι άλλοι φταίνε. Ηταν ανθρωποκτονία εκ προμελέτης».

Στην κηδεία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι οργανώσεων Ρομά.