Με χιούμορ και έναν ιδιαίτερο τρόπο, γνωστή Τουρκάλα αρθρογράφος της εφημερίδας VATAN, η Μουτλού Τονμπεκιτζί, κάνει αναφορά στο θέμα της σύλληψης του Στρος Καν και πως αντέδρασαν οι Έλληνες στην είδηση αυτή. Τη χαρακτηρίζει μάλιστα ως «η εκδίκηση του Δία».

Διαβάστε απόσπασμα του άρθρου:

«Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ

Ποια χώρα νομίζετε οτι χάρηκε περισσότερο απ΄ όλους για τη σύλληψη του προέδρου του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν με τις κατηγορίες προσπάθειας βιασμού μιας καμαριέρας; Και βέβαια η γειτονονική Ελλάδα.
Γνωρίζετε οτι ο άνθρωπος αυτός ταλαιπωρεί την Ελλάδα με την συνατγή του ΔΝΤ. Μείωσε τους μισθούς, μείωσε τις συντάξεις, η ανεργία ανέβηκε απο το 10% στο 15%. Η οικονομία της χώρας πνίγετε (-5% η ανάπτυξη) και η ζωή των ανθρώπων μαύρισαν. δηλαδή τα μέτρα δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα..
Αποτέλεσμα; Oι Ελληνες μόνο που δεν χτίζουν το άγαλμα της καμαριέρας. Τέτοια αγάπη!! ....

Πάντως οι Έλληνες έχουν το φόβο μήπως ο Κεμάλ Ντερβίς γίνει πρόεδρος του ΔΝΤ. Σύμφωνα με τους Financial Times ένας απο τους υποψήφιους προέδρους είναι ο Ντερβίς. Μπορείτε όμως να φανταστείτε, πόσο θα χτυπούσε τον εθνικισμό των Ελλήνων το να παραδώσουν την οικονομία τους στα χέρια ενός Τούρκου;
Κάποιοι ακραίοι λένε οτι ίσως "κάψουν την Αθήνα, αντί να συμβεί αυτό!"
Εδω που έχουμε συμφιλιωθεί και έχουμε κάνει την Ένωση Ούζου- Ρακιού, είναι σωστό τώρα αυτό;»Πηγή: οnalert.gr