Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στις Σέρρες την Κυριακή.

Πέντε νεαροί ληστές λιθοβόλησαν διοκτήτη mini market, όταν αντιλήφθηκε ότι τον ληστεύουν.

Οι νεαροί ληστές, εισέβαλαν στο κατάστημα, φορώντας μαύρες κουκούλες και αφού αφαίρεσαν 250 ευρώ που είχε στο ταμείο, άρχιζαν να αρπάζουν όσα προϊόντα μπορούσαν να κουβαλήσουν.

Τη δράση τους αποκάλυψε ο συναγερμός του καταστήματος, που ξύπνησε τον ιδιοκτήτη, αλλά και τους γείτονες.

Μόλις οι ληστές κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί, από τον ιδιοκτήτη που άρχισε να τους φωνάζει να αφήσουν τα κλοπιμαία, αντί να τραπούν σε φυγή, πήραν βαριές μαρμάρινες πέτρες, που φέρεται ότι τις είχαν στον πορτ μπαγκάζ του οχήματος που οδηγούσαν και άρχισαν να λιθοβολούν τον 49χρονο ιδιοκτήτη του mini market, τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο.

Μετά από εξονυχιστικές έρευνες η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών κατάφερε να φτάσει σήμερα στα ίχνη τους και να τους συλλάβει. Πρόκειται για πέντε νεαρούς ηλικίας 19, 23, 25, 31,33 ετών, που εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της ληστείας και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, ενώ σύμφωνα με τη δικογραφία οι πέντε νεαροί είχαν ληστέψει και άλλο μικρό κατάστημα σε χωριό του δήμου Σερρών και είχαν αφαιρέσει 114 ευρώ καθώς και άλλα προϊόντα αξίας 260 ευρώ.

Την ίδια ώρα, δικογραφία σχηματίστηκε και για έναν 20χρονο συνεργό τους, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, αλλά διαφεύγει μέχρι αυτή την ώρα της σύλληψης, για κλοπή οχήματος από τη Θεσσαλονίκη.

Ο 20χρονος φέρεται να διέθεσε το κλεμμένο αυτοκίνητο στη συμμορία των πέντε, κατόπιν οικονομικής συμφωνίας, προκειμένου να διαπράξουν τις ληστείες τους.