Σπίρτζης: Έχουν δίκιο οι εργαζόμενοι στην Πολιτική Αεροπορία

Σπίρτζης: Έχουν δίκιο οι εργαζόμενοι στην Πολιτική Αεροπορία

Συνάντηση με τα τέσσερα σωματεία εργαζομένων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας θα έχει αύριο ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρίστος Σπίρτζης, εν όψει της απεργίας που έχουν εξαγγείλει για την Κυριακή και τη Δευτέρα, η οποία πρόκειται να επηρεάσει τα σχέδια των εκδρομέων του Αγίου Πνεύματος. 

Ο κ. Σπίρτζης δήλωσε ότι εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η νέα διοίκηση της ΥΠΑ, κάτι που, όπως είπε, είναι ένα από τα βασικά τους αιτήματα.

Ανέφερε ακόμη ότι έχει ήδη εξασφαλιστεί κονδύλι ενός εκατομμυρίου ευρώ για την αντιμετώπιση επειγόντων λειτουργικών θεμάτων στα περιφερειακά αεροδρόμια και πρόσθεσε ότι τα θέματα αυτά δεν έχουν να κάνουν με τη συντήρηση των αεροδιαδρόμων η οποία γίνεται κανονικά.

Επίσης, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό, θα προκηρυχθούν άμεσα 32 θέσεις ηλεκρονικών μηχανικών και παρεμφερών ειδικοτήτων.

Τέλος, ο κ. Σπίρτζης δήλωσε ότι έχουν δίκιο οι εργαζόμενοι, καθώς πράγματι έχει απαξιωθεί η ΥΠΑ τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν δέχθηκε τον ισχυρισμό του προέδρου της ΟΣΥΠΑ Βασίλη Αλεβιζόπουλου ότι υπάρχει θέμα ασφάλειας των πτήσεων.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο