Ερωτήματα για τον φάκελο με σφαίρα στον Γρηγοράκο

Ερωτήματα για τον φάκελο με σφαίρα στον Γρηγοράκο

Τα εργαστηριακά αποτελέσματα της ΕΛ.ΑΣ. για τυχόν αποτυπώματα και ίχνη DNA αναμένονται σύντομα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αποστολή φακέλου με σφαίρα στο Κοινοβούλιο με απαραλήτη τον κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αρχικά τον ύποπτο φάκελο στην αλληλογραφία εντόπισαν στον φρουραρχείο κατά τον έλεγχο στο μηχάνημα x-ray της Βουλής.

Ο φάκελος το περιεχόμενο του οποίου κρίθηκε «ύποπτο, εντοπίσθηκε στην εισερχόμενη αλληλογραφία παραδόθηκε λίγο μετά τις οχτώ χτες το πρωί από υπαλλήλους των ΕΛ.ΤΑ που μεταφέρουν καθημερινά 

Στο φάκελο εσωκλειόταν δισέλίδο κείμενο με απειλές κατά του Λεωνίδα Γρηγοράκου και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, που βρίθει απειλών σε βάρος κορυφαίων πολιτικών και μια σφαίρα των 32mm. 

Ως αποστολεας του φακέλου αναγραφόταν το όνομα «Νικος Μιχαηλιδης» με Διεύθυνση αποστολής το πάρκο του Σκοπευτηρίου Καισαριανής και ως παραλήπτη τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Η αποστολή του φακελου, ακολούθησε με διαφορά λίγων ωρών την απειλητική προτροπή του Νίκου Μαζιώτη με το οποίο καλεί σε ολοκληρωτικό πόλεμο τους «συντρόφους» του.

Το κείμενο υπογράφεται από την «ομάδα οργανωμένων αναρχικών κατά των πολιτικών της 5ετούς χούντας 2010- 2015».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο