Συνολικά 29 άτομα, που επιδίδονταν σε παράνομες δραστηριότητες, συνελήφθησαν το προηγούμενο 24ωρο από αστυνομικούς διάφορων υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και ερευνών που πραγματοποιούν.

Ειδικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας και Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, το τελευταίο 24ωρο πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τους οποίους συνέλαβαν: επτά άτομα για κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, πέντε άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα και έξι αλλοδαπούς, οι οποίοι είτε στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια είτε κατείχαν και χρησιμοποιούσαν πλαστά έγγραφα.

Επιπλέον, συνελήφθησαν ένα άτομο για περίπτωση ληστείας, πέντε για κλοπές-απόπειρα κλοπής και ένα για παράνομη άσκηση υπαίθριου εμπορίου. Κατασχέθηκαν είδη παραεμπορίου για παράβαση του νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα και στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος. Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις για επαιτεία. Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.