Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ωστόσο πρόσκαιρες βροχές θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Λίγες νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές ή καταιγίδες στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά, στη Δυτική Μακεδονία και σε ορεινά τμήματα της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας, προβλέπονται για σήμερα Δευτέρα. 

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 12 έως 29 στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 28 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου. Στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Οι άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι 4 με 5 μποφόρ, και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Αττική

Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ.