current views are: 1

2 Ιουνίου 2015
Δημοσίευση11:50

Ένταση στη μεταγωγή των ληστών του Διστόμου – Επιβεβαιώνεται η αυτοκτονία Δραβίλα

Ενώπιον του ανακριτή, εν μέσω έντασης άρχισαν τις απολογίες τους οι δύο συλληφθέντες κατά την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στη Νέα Αγχίαλο Βόλου, οι οποίοι φέρονται ως δράστες της ληστείας στο Δίστομο.

Δημοσίευση 11:50’
αρθρο-newpost

Ενώπιον του ανακριτή, εν μέσω έντασης άρχισαν τις απολογίες τους οι δύο συλληφθέντες κατά την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στη Νέα Αγχίαλο Βόλου, οι οποίοι φέρονται ως δράστες της ληστείας στο Δίστομο.

Ενώπιον του ανακριτή, εν μέσω έντασης, άρχισαν τις απολογίες τους οι δύο συλληφθέντες κατά την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στη Νέα Αγχίαλο Βόλου, οι οποίοι φέρονται ως δράστες της ληστείας στο Δίστομο.
 
Κατά τη μεταγωγή των δύο στο γραφείο του ανακριτή, στην Ευελπίδων, οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν φραστικά στους δημοσιογράφους. Σε συμπαράσταση τους είχαν συγκεντρωθεί κάποιοι φίλοι και αλληλέγγυοι τους, οι οποίοι επιχείρησαν να προπηλακίσουν τόσο τους δημοσιογράφους όσο και τους φωτορεπόρτερ και τους τεχνικούς που βρίσκονταν εκεί.
 
Σε βάρος των δύο κατηγορουμένων έχουν απαγγελθεί κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες για διακεκριμένη οπλοκατοχή, διακεκριμένη κλοπή και ληστεία, ενώ τους αποδίδονται και πλημμεληματικού βαθμού κατηγορίες, μεταξύ των οποίων για αρπαγή και σύσταση συμμορίας.

Επιβεβαιώνεται η αυτοκτονία Δραβίλα

«Τα στοιχεία της νεκροτομής είναι συμβατά με την αυτοκτονία» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας, που εδρεύει στην Λάρισα, Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία πριν από λίγο ολοκλήρωσε την νεκροτομή του ενός εκ των τριών ληστών, του Σπύρου Δραβίλα, που αυτοκτόνησε το απόγευμα της Παρασκευής.
 
Η κυρία Λεονταρή επισήμανε ότι η νεκροτομή επιβεβαίωσε τα στοιχεία της αυτοψίας. Έχουμε, ανέφερε, βολή μέσα στο στόμα με κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις του σπλαχνικού και εγκεφαλικού κρανίου. Ουδεμία, άλλη κάκωση δεν έφερε στο σώμα, ενδεικτική πάλης.

Ο καταζητούμενος βρέθηκε νεκρός με τραύμα από καλάσνικοφ στο πρόσωπο, πεσμένος μπρούμυτα σε εσωτερικά σκαλάκια στο σαλόνι του σπιτιού. Κοντά του βρέθηκαν κάλυκες και το όπλο που κρατούσε με το δεξί του χέρι ήταν καλυμμένο από το σώμα του, ενώ στο αριστερό κρατούσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου.