Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ανακοινώνει έναρξη της περιόδου προεγγραφών για τα νέα τμήματα Οκτωβρίου 2015.

Ενώ σ’ επιβραβεύει για την προεγγραφή σου και  προσφέρει 30% μείωση στα δίδακτρά σου! Δήλωσε το ενδιαφέρον σου μέχρι την Τρίτη 9 Ιουνίου και επωφελήσου!  

Στα 40 χρόνια της ηγετικής πορείας  του στον χώρο της εκπαίδευσης, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ μένει πιστό στο όραμά του για μια πρωτοπόρα επαγγελματική εκπαίδευση, βασισμένη σε διεθνή πρότυπα, που θ’ ανοίξει στον κάθε απόφοιτο, την πόρτα στην αγορά εργασίας. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι το μεγαλύτερο Ινστιτούτο Ιδιωτικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα και ένα από τα 7 κορυφαία στην Ευρώπη!

Στo ΙΕΚ ΑΚΜΗ λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία οι παρακάτω τομείς σπουδών:

-Οικονομία & Διοίκηση
-Τουριστικά & Επισιτιστικά
-Επαγγέλματα Υγείας
-Ηχοληψία & Μουσική
-Η/Υ & Νέες Τεχνολογίες
-Τεχνικά Επαγγέλματα
-Αισθητική & Spa
-Παιδαγωγικά
-Μόδα & Ομορφιά
-Οπτικοακουστικά & Τέχνες
-ΜΜΕ & Αθλητισμός
-Εφαρμοσμένες Τέχνες

Η ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχει η ΑΚΜΗ, διασφαλίζεται από τις διαρκείς επενδύσεις όλων αυτών των χρόνων, σε υψηλού επιπέδου συνεργασίες εκπαίδευσης, σε νέες τεχνολογίες καθώς και σε κορυφαίες υλικοτεχνικές αλλά και κτιριακές υποδομές.

Πρωτοπόρο στη δημιουργία νέων ειδικοτήτων, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αφουγκράζεται καθημερινά τις νέες τάσεις στην αγορά εργασίας φροντίζοντας να παρέχει στον κάθε σπουδαστή γνώσεις και εμπειρία, άμεσα συνυφασμένες με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς. H συνεχής έρευνα και η διαρκής επαφή με κορυφαίες ΕταιρίεςΗγέτες του επιχειρηματικού κόσμου, δίνουν στην ΑΚΜΗ και στους σπουδαστές της, το προβάδισμα στην επαγγελματική αποκατάσταση.

Εάν θέλεις και εσύ να επωφεληθείς της Εκπαιδευτικής Προσφοράς, δήλωσε το ενδιαφέρον σου εδώ: http://iek-akmi.edu.gr/tomeis-eidikotites-iek/

Πληροφορίες - Εγγραφές:

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Φίλωνος 67 & Σωτ. Διός 1, 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
www.iek-akmi.edu.gr  | [email protected]| www.facebook.com/iekAKMIedu