Συνεχίζονται οι έρευνες που διεξάγει το Λιμεναρχείο της Πρέβεζας με την βοήθεια δυτών για τον εντοπισμό ενός ακόμη οκτάχρονου αγοριού που αγνοείται μετά το ναυάγιο στο όρμο της Νικόπολης στην θέση Κανάλι.  Ωστόσο ένας άνδρας και το δίδυμο αδελφάκι του αγνοούμενου παιδιού ανασύρθηκαν νεκροί τα ξημερώματα από το σημείο όπου βρέθηκε αναποδογυρισμένη η λέμβος.

Στις έρευνες συμμετέχουν επίσης και σκάφη από τα Λιμεναρχεία της Κέρκυρας και της Ηγουμενίτσας, καθώς και αλιευτικά σκάφη.

Μέσα στη λέμβο επέβαιναν 25 λαθρομετανάστες όλοι άνδρες ανάμεσα τους τέσσερα παιδάκια και ο 51χρόνoς Έλληνας δουλέμπορος ο οποίος και συνελήφθη. Ορισμένοι από τους λαθρομετανάστες και τα δύο παιδάκια μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι λαθρομετανάστες έφτασαν στην Πρέβεζα από την Αθήνα με κάποιο φορτηγό αργά χθες το βράδυ. Στην ακτή του όρμου της Νικόπολης επιβιβάστηκαν στην λέμβο με προορισμό την Ιταλία. Όμως το σκάφος ήταν μικρό για να χωρέσει 25 άτομα και τον κυβερνήτη και λίγα λεπτά αργότερα, όταν δηλαδή ανέπτυξε ταχύτητα ανετράπη.

Στη μία τα ξημερώματα κάποιοι από τους ναυαγούς που είχαν κολυμπήσει έως την ακτή έφτασαν στην εθνική οδό Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας και ζήτησαν βοήθεια από τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Η κινητοποίηση της Αστυνομίας και του Λιμενικού ήταν άμεση.