Το λευκό επιστρέφει κάθε χρόνο τέτοια εποχή μαζί με τις πρώτες ζεστές μέρες του καλοκαιριού, μαζί με τις πρώτες εξορμήσεις στα κοντινά νησιά, μαζί με την ανυπομονησία για τις διακοπές! Το καλοκαίρι του 2011 θα μείνει στην ιστορία της μόδας για τη συλλογή των Dolce & Gabbana από λευκή δαντέλα, μια συλλογή που περιλαμβάνει μίνι, μάξι φορέματα, αποκαλυπτικά τοπ, τσάντες και clogs! Οι μεγαλύτερες σταρ όπως η Sarah Jessica Parker, η Anne Hathaway και η Blake Lively  έχουν τιμήσει τα κομψοτεχνήματα δαντέλας στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί!

Το λευκό όμως "προβάλεται" και σε άλλα κομμάτια όπως είναι τα λευκά oversized φορέματα, οι ολόσωμες φόρμες και τα κοστούμια!

Τα λευκά φορέματα του καλοκαιριού αποκτούν ιδιαίτερο χαρακτήρα λόγω της εφαρμογής τους! Φέτος δεν είναι εφαρμοστά αλλά στέκονται στους ώμους και "επιπλέουν" γύρω από το σώμα χαρίζοντας άνεση και δροσιά (κρύβουν και τις ατέλειες)!

H λευκή ολόσωμη φόρμα σε προκαλεί όχι μόνο από στιλιστική άποψη αλλά και από άποψη φυσικής κατάστασης καθώς δεν κάνει τα "στραβά μάτια" σε καμία ατέλεια, ενώ το λευκό κουστούμι με τη σειρά του δε σβήνει ποτέ από το στιλιστικό χάρτι του καλοκαιριού!

Τα λευκά αξεσουάρ παραμένουν μια σταθερά στην εξίσωση του καλοκαιρινού στιλ και παιχνιδίζουν με τον ήλιο και τη διάθεσή σας!Πηγή: t-life.gr